Vybava zafiry
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
popis je na verze v zakladu ale samo ze si majitel mohl par veci priplati a hnedle mas "mezivybavu"duff74 píše:Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mechanika v zadních dveřích je stejná. (ZAFIRA A)Lanka a lámající se plastík. Já jsem na své zafiře nechával lakovat kliky a tak jsem měl dveře rozebrané a mám to tam. Tak že radím používat co nejméně,pokud dojde k pokažení tak se nesnažit okno dávat nahoru nebo dolů pomocí tlačítka.!!!
ASTRA LA VISTA
Taky se stává, hlavně u starších vozů (a taky to bylo někde na fóru), že z ničeho nic nejde třeba stažené okno zavřít. Já mám čerstvou zkušenost s tím, že došlo k přerušení vodiče co vede od sloupku do dveří a pak tam třeba nejde elektrika vůbec. Nevím proč tam jsou v tomto exponovaném místě dráty s tak bídnou izolací, která ztvrdne a pak to zlomí vodič . Takže ještě rada za všechny prachy - neotevírat a zavírat dveře .COBEIN píše:Tak že radím používat co nejméně,pokud dojde k pokažení tak se nesnažit okno dávat nahoru nebo dolů pomocí tlačítka.!!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ty jo chlapi, jak máte straré auta a co s tím děláte? nebo je to taková bolest Zafir?, já ji mám teda "jen" rok a všechno v poho a r.v. mám 2002, to abych se teda začal těšit co
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Taky mám zafiru CDX dovezenou z Itálie.Repro 4+4,okna v el.4 x,mlhovky,zrcátka v el.,12 V v kufru,barevný interiér,volant stavitelný ve 2 směrech,klima mechanická ale nemám palubní pc.duff74 píše:Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkoušel jsem hledat na netu, ale nic jsem k výbavě CDX nenašel, ale jak to vypadá bude to asi nějaká místní Italská výbava, zkuste hodit nové vlákno CDX a pobavte se o výbavě, pak časem zjistíte co je minimum této výbavy a můžete si to srovnat s Comfortem nebo Elegancí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No tak to jsem se asi trefil s místním označením (asi italským) označením. a co se týká výbavy jsem na tom stejně jako ty, ještě bych přidal orig. CDR 500 VDO, ale to je prkotina. Ještě bych se zeptal: nemá někdo z vás na Zafiře zadní dofoukávací tlumiče. Viděl jsem to na Astře, kde je v kastlíku u pravé zadní lampy autoventilek, přes ktarý se dá celý zadek auta po naložení nákladu zvednout. budou tam zřejmě nějaké spešl tlumiče. Já mám v těch místech el. zásuvku 12 V.ANTIMON píše:Taky mám zafiru CDX dovezenou z Itálie.Repro 4+4,okna v el.4 x,mlhovky,zrcátka v el.,12 V v kufru,barevný interiér,volant stavitelný ve 2 směrech,klima mechanická ale nemám palubní pc.duff74 píše:Bedlivě jsem přečetl toto téma a moc chytrý z toho nejsem...podle stupně výbavy mám něco mezi Comfort a Elegance, ale označení je CDX. Jediné co mě napadá je, že je přivezená z Itálie a označení se týká tamního trhu. Nevíte o tom někdo víc?
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1
Tak to bych udělal raději hned,vzhledem k tomu,že jsem měl přelámané oba přívodní vodiče a raději si ani netipuju,jak blízko bylo k nějakému průseru. Ani nevím,jakou pojistkou je to jištěné,ale nic slabého to nebude.Po vytažení jiskřících vodičů,žádná pojistka neodešla....frenkiecz píše:Mě funguje okno na jedněch dveřích pouze pokud jsou otevřené. Musím se na to podívat,ale nechce se.