Jaky auto si koupim az prodam astru
- Reklama
Máš podobný vkus jako já..taky jsem o bavu přemýšlel, ale nakonec zvítězil rozum..za ty samé prachy za které bych si koupil to bávo s luxusním šestiválcem si koupím astru coupe, která bude min. o pět let mladší (spíš víc).Leo píše:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lngfejiaw4ed
nebylo by špatný...no bejt za 7000 tak nevim nevim
A navíc oproti té e36 tam bude i pozink
Ale mít krapet víc peněz, tak není co řešit a už bych si tu driftoval pod barákem
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
V tyhle cenovce mas lepsi tohle <a href="http://home.mobile.de/home/showDetails. ... e">link</a> ... takovejhle kousek jentak nekdo nema a navic cena jen poroste ...
Ta 328i sice vypada nadupane, ale vychutnala by si te kazda druha ochcafka f tedeicku
Ta 328i sice vypada nadupane, ale vychutnala by si te kazda druha ochcafka f tedeicku
pro oktafku s čipem je soupeř minimálně porše bo ferrari
jinak k tomu rozumu, astra coupe je sice hezká,ale to je asi všechno, chci auto co už i jede a má náhon na prdel, tudiž musim koukat po staršim ročníku,škoda, že nemám na m3
jinak k tomu rozumu, astra coupe je sice hezká,ale to je asi všechno, chci auto co už i jede a má náhon na prdel, tudiž musim koukat po staršim ročníku,škoda, že nemám na m3
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
no samosfor je celkem problém sehnat, ta 2,8 se semosforem by už šla pěkně do bokuAstraDTI píše:Hlavne sezen neco se samosvorem ... at si muzes skutecne kontrolovane zadriftovat. Neni nad to si 2x objet kruhac dverma napred a sledovat jak se nikdo neodvazi na ten kruhac najet
jinak astra neni špatný auto, ale hold ted bych chtěl už něco jinačího a silnějšího
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Rychlejsi bys mel akorat start diky lepsimu prenosu sily na vozovku u zadniho nahonu ... O1 RS by asi byla vyrovnana a lehce pomalejsi O2 RS je jednoznacne pruznejsi ... a i dieselova RS by byla zdatnym souperem. Chipnuta by taky imho ujela ... tak ze bys za chvili nevidel ani koncovy svetla (za oblakem koure).
Pro me je smerodatny, ze vychazim z udaju z jedny zkusebny (rototest.com). Ikdyby byli systematicky posunuty, tak vzajemne ty hodnoty sedej. Musim rict ze se ty zmereny vykony celkem lisej zkusebna od zkusebny ... ale jak pisu kdyz mas motory ktery chces porovnat zmereny na stejny zkusebne tak to relativne srovnat jde.