Jaky auto si koupim az prodam astru
No záleží co všechno taky ssebou taháš za věci když jedete někam všichni... Do astry HTB se vejdou v pohodě 4 lidi + 2 křečci + kočárek + pár báglů... Ale pak už je problém tam dát věci navíc v nouzi
Každopádně do Astry HTB se vejde celkem dost věcí, až jsem byl kolikrát překvapený A co se týče i velikosti š120, tak to je sice pravda že se tam vejdou v pohodě 4 lidi. Ale pokud ji pak ještě naložíš báglama ( a navíc jako pasažéra posadí dvouleté děcko ) apod. a valíš 80km/h z kopce, tak seš letící rakev
Každopádně do Astry HTB se vejde celkem dost věcí, až jsem byl kolikrát překvapený A co se týče i velikosti š120, tak to je sice pravda že se tam vejdou v pohodě 4 lidi. Ale pokud ji pak ještě naložíš báglama ( a navíc jako pasažéra posadí dvouleté děcko ) apod. a valíš 80km/h z kopce, tak seš letící rakev
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Tedka vozim nejaky veci na zadnich sedackach, protoze pulku kufru zabere pes. Az budou vzadu 2 zavodni sicny, tak toho jednak budu muset vezt jeste vic a tezko neco budu moct vozit v interieru ...
Jako da se jet ve 4 i dalka, ale vzadu to neni nic moc. A kdyz vezu psa, tak fakt neni kam dat zavazadla ...
Jako da se jet ve 4 i dalka, ale vzadu to neni nic moc. A kdyz vezu psa, tak fakt neni kam dat zavazadla ...
průzkum zájmu
tak už je to tady, zhruba do 3 týdnu až 1 měsíce se bude obměňovat vozový park.Nabizím tedy svou astru, rok, výroby 98, 1,8 16V, caravan, červená barva,ABS,ESP, manuální klimatizace,el, přední okna a zrcátka vyhřívané, CD radio DELCO s ovládaním na volantě, automatické rozvěcení světel, dálkový centrál, mlhovky,vystříkané dutiny, nová spojka,výměna oleje,nový zadní díl výfuku,bez jakékoliv koroze,udržovaná, 15" Al kola, zánovní pneu, zadní spojler od Cobeina,fotografie viz galerie vozidel,stav tachometru 125.000 km, cena k jednání 119.000,-Kč
TJN tak to chápu, že když vezeš psa a celou rodinu, tak zavazadla se těžko někam dají do HTB... Na to už je opravdu potřeba minimálně combikAstraDTI píše:Tedka vozim nejaky veci na zadnich sedackach, protoze pulku kufru zabere pes. Az budou vzadu 2 zavodni sicny, tak toho jednak budu muset vezt jeste vic a tezko neco budu moct vozit v interieru ...
Já psa nemám a křečci jsou defakto jako zavazadlo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
2majkl: a do čeho jdeš jestli to není tajné?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sharan nebo podobna dodavka je tvoje dalsi volba, i ta Zafira by asi byla mala kdyz mate tolik clenuAstraDTI píše:Kdybych mel HTB, tak by se ani ten pes nevesel do kufru ... Kombik si myslim pomuze dost, ale stejne je to maly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
My mame 1 dite pes 0, ale druhy dite v planu pak prijde asi ta zafira na radu, pro manzelku ideal a ja budu chodit peskyAstraDTI píše:Zatim dobry ... zatim mame jen toho psa ... ale zacne se nam to brzy rozrustat
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale hovno pro lidi jako ty to bylo urceny, ale zase nejsem sobec aby zena musela s detma sockou a ja si vozil prdel ve velkym aute kdyz muzu do jobu pesky nebo mhd. Ale stejne budou 2 auta takze to je v pohoFathead píše:To je vidět kdo je hlava rodinymilosh píše:My mame 1 dite pes 0, ale druhy dite v planu pak prijde asi ta zafira na radu, pro manzelku ideal a ja budu chodit pesky
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lngfejiaw4ed
nebylo by špatný...no bejt za 7000 tak nevim nevim
nebylo by špatný...no bejt za 7000 tak nevim nevim
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl