Tapacír predných dveri - demontaž
Tapacír predných dveri - demontaž
Zdravim, potrebujem dat dole tapacir na prednych dverach.Strasne mi vrzgaju okna ked idu hore alebo dole.Lezie mi to neuveritelne na nervy.Cital som na fore ze treba namazat tu hlinikovu listu po com to sklo vlastne chodi.Len neviem dat dole ten tapacir, nechcem nic pokazit tak radsej sa spytam.Hladal som to aj na fore len nic som nenasiel...
- Reklama
Tapec máš dole za 5 minut to neni problém. Musíš předně vyšroubovat všechny šrouby - tj. v madle, dole na spodní hraně dveří, musíš sundat ten kryt co máš u zrcátka uvnitř ten trojúhelník, vypojit konektory zrcátka, spouštění oken pokud máš elektriku, pokud ne tak sundat kliku. Potom Ti to celý zůstane držet jenom na těch plastovejch caplíkách co jsou po obvodu, neboj se zabrat, ono to povolí . Až budou všechny volný, bude ti to držet jenom na tý horní liště u okna, která někdy drží celkem fest, ale musíš ji vytahnout směrem nahoru jakoby podél okna. Pak už nedrží nikde nic max, lanko na otevírání dveří, ale to vyndat můžeš a nemusíš podle toho kolik potřebuješ místa. Možná to vypadá složitě, ale je to chvilka práce - hlavně se nebát.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
https://www.astra-g.cz/demontaz-klik/
NEVIM PROC TEN WEB DELAM KDYZ PAK VSICHNI STEJNE PISOU PORAD DOKOLA DOTAZY SEM?????
NEVIM PROC TEN WEB DELAM KDYZ PAK VSICHNI STEJNE PISOU PORAD DOKOLA DOTAZY SEM?????
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
aby jsi měl odkud brát odkazy, když se někdo ptámilosh píše:https://www.astra-g.cz/demontaz-klik/
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
chtělo by to prostě JEDNO téma, kde budou vypsaný problémy, opravy, časté dotazy a k tomu link aby se tu pořád nezakládaly opakovaně stejné dotazy..mít chvíli tak bych si s tím pohrál.....
Prostě takový obsah jako u knihy, přeci jen když se dá položka HLEDAT tak to najde spousty odkazu a pak je tu lenost, která zakládá prostě další dotazy...
Prostě takový obsah jako u knihy, přeci jen když se dá položka HLEDAT tak to najde spousty odkazu a pak je tu lenost, která zakládá prostě další dotazy...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se novy clenove nenaucej pouzivat tlacitko HLEDAT a ani na www.astra-g.cz v navodech svoji odpoved nenajdou pak je duvod zalozit tem ale ono je asi jednodussi ho napsat rovnou co
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A ti zkušenější hledají a hledají a napíšou mu odkaz.... Jojo, tak to tu hold funguje...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne za litr ti ten tapec i nandam z5Leo píše:já bych zavedl to, že ty zkušenější by měli dát návod + to přijet udělat