Kdo zvás si koupil CLASIC II
Ahoj, mám 1.4 Twinport kupoval jsem ji před cca 2 roky a jsem spokojený. Trochu mě trápilo to že mi přičá palivoměr (vyměnili mi už plovák, přístrojovku) a nakonec to je to hrdlem nádrže.
Spotřeba 6,4l jezdím delší trasy většinou po dálnici (Praha - Brno, Praha - Hradec K) takže spokojenost.
Pružnost motoru na 1.4 je dobrá při zatížení už horší, ale na tento obsah to fakt jde. Kvalita zpracování i převodovka se u II generace dost zlepšili, takže může jen doporučit. Ideální by bylo mít kombinaci Clasik II 1.8 92kw, ale ta se nedělá
Spotřeba 6,4l jezdím delší trasy většinou po dálnici (Praha - Brno, Praha - Hradec K) takže spokojenost.
Pružnost motoru na 1.4 je dobrá při zatížení už horší, ale na tento obsah to fakt jde. Kvalita zpracování i převodovka se u II generace dost zlepšili, takže může jen doporučit. Ideální by bylo mít kombinaci Clasik II 1.8 92kw, ale ta se nedělá
Astra G 1.4 16V (Z14XEP 90 PS)
- Reklama
Prodloužení záruky
Jen tak pro informaci, pokud někomu bude končit dvouletá záruka, tak je možné záruku prodloužit o další rok, teda pokud nemáte víc jak 100000km. A dá se prodloužit i opel assistance na tři roky.
F.
F.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Já to vím, ale nevíš náhodou přesnou cenu. Bylo mi řečeno 3500 kč, to se mi zda dost.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Práve včera som sa vrátil z víkendového pobytu. Trasa: Prešov - Bešeňová - Považská Bystrica a späť = cca 600 km. Auto išlo perfektne - boli sme 4 dospelí + jedno dieťa (1,5 roka)+ batožina. Je pravda, že do niektorých kopcov (veľkých) už auto veľmi nezrýchľovalo, ale zas ani nespomaľovalo a bolo to v rámci povolenej rýchlosti, takže mi to nevadí . Tankoval som cca 41 l a ešte tam niečo ostalo, tak by som tipoval spotrebu okolo 6l/100km, prípadne aj menej. Jazdil som viacmenej povolenou rýchlosťou - 90 až 100 km/h, obce podľa predpisu. Diaľnica cca 100 km/h, občas som Astričku prevetral. Maximum 170 km/h - ale to bolo len chvíľkové. S cestou som bol spokojný .
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je snad vseobecne znama vec ne? ja kdybych kupoval gecko znovu (coz mozna nastane) tak beru rok 2003/2004 jedny z poslednich modelu a z DE aby mely poradnou vybavuStand píše:Tak jsem včera mluvil se známim mechanikem od opelu, a ten mi říkal že CLASIC II je šíleně ořezaná a že se na tom šetří kde se dá, abych si jí v žádném případě nekupoval
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
karosářský díly ošizený nejsou, šetří se třeba na husích krkách na kabelech, na izolaci, chybí některý plasty, prostě neni tam spousta věcí který nejsou bezpodmínečně nutný, ale rozhodně to z toho nedělá nějaký špatný auto který bych nikomu nedoporučil...
každopádně že by třeba blatník byl z tenčího plechu nebo něco takovýho - to nehrozí
rozhodně je to 1000x lepší volba než dacia logan/renault thalia atd.
každopádně že by třeba blatník byl z tenčího plechu nebo něco takovýho - to nehrozí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto vdaka za ukludnenie!Vojta píše:karosářský díly ošizený nejsou, šetří se třeba na husích krkách na kabelech, na izolaci, chybí některý plasty, prostě neni tam spousta věcí který nejsou bezpodmínečně nutný, ale rozhodně to z toho nedělá nějaký špatný auto který bych nikomu nedoporučil...
G-čko, Z16XEP, r.2008, HB
To jsou kecz v kleci.
Já se Vás zeptám, takto, hlavně benziňáky:
Co je pro Vás lepší, nějaké plastové podběhy vzadu, druhý zámek dveří, nějaké chromové píčačinky anebo podstatně lepší a modernější motor, který oproti starým nežere olej v takové míře, má větší výkon, menší spotřebu. A dále u nových verzí méně praskají žárovky, zanáší se egr .
Druhý zámek u dvěří potěší, ale není nutností, zadní podběhy jsou plusem, ale jelikož je to ošetřeno dost dobře opakuji dost dobře a je to pozink, je to zbytečné. U mého starého auta, které bylo 13 let staré také vzadu nebyly plastové podběhy a nic se nedělo a nebyl to pozink, takže z toho nemám strah.
Jinak astru jsem si koupil právě kvůli tomu modernímu motoru, protože ty před tím, jezdí za 7-8l/100km, praskají žárovky, žere olej apod.
F.
Já se Vás zeptám, takto, hlavně benziňáky:
Co je pro Vás lepší, nějaké plastové podběhy vzadu, druhý zámek dveří, nějaké chromové píčačinky anebo podstatně lepší a modernější motor, který oproti starým nežere olej v takové míře, má větší výkon, menší spotřebu. A dále u nových verzí méně praskají žárovky, zanáší se egr .
Druhý zámek u dvěří potěší, ale není nutností, zadní podběhy jsou plusem, ale jelikož je to ošetřeno dost dobře opakuji dost dobře a je to pozink, je to zbytečné. U mého starého auta, které bylo 13 let staré také vzadu nebyly plastové podběhy a nic se nedělo a nebyl to pozink, takže z toho nemám strah.
Jinak astru jsem si koupil právě kvůli tomu modernímu motoru, protože ty před tím, jezdí za 7-8l/100km, praskají žárovky, žere olej apod.
F.
franto žádná astra G nemá zámek u spolujezdce...já bych se klasika taky nebál, ale novýho bych si ho nekoupil, to rači háčko s 20tis najetejma za stejný peníze
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz