![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Za jazdy zdochne ???
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Zaujímavá téma ... mne sa niečo podobné tiež zopár krát stalo. Naposledy po cca hodine a pol jazdy po diaľnici, keď som prišiel do BA, tak po vyhodení rýchlosti hneď na prvej križovatke motor chcípol. Normále som postál, v pohode naštartoval a išiel ďalej. Niekedy sa mi tiež stáva, že ťažšie štartuje ... celkom ma to štve lebo inak šlape v poho ... tak snáď aj mne pomôžete dopátrať sa k príčine. Inak, EGR ventil som menil pred pol rokom. Asi to tiež vyskúšam vytočiť na tých 4500 ... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Astra Caravan 1,6 16V, Z16XE, automat. klíma, r.v. 2003
- Reklama
Re: Za jazdy zdochne ???
Dik za radu pozriem aj to!datlik píše:Hlavně se podívej na přívod vzduchu do motoru.Mě to dělalo u renoltu,ale prý se to stává u všech značek.Jedná se oto,zda nemáš někde rozpojenou vzduchovou hadici-potom dochází při vyřazení a vyšší rychlosti k strhnutí zápalu benzínu proudem vzduchu.PIKI píše:mam vazny problem uz sa mi stalo asi 5x ze zajazdy ak iden nad 120km/h a vyhodim rychlost tak mi zdochol motor, potom ho normalne nastartujem a vseko ide dalej a zase ak pojdem nad 120km vyhodim a ide raz ide raz nie . Vymenil som palivovy filter, vycistil skrtiacu klapku ,tankujem uz len shell, diagnostika neukazala nic, tak mi prosim poradte co to moze byt. dakujem
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
Tak dnes som bol pre auto a pri 4500o uz ide normalne az do 6000o, ale to zdochynanie sa tym nevyriesilo stale ak idem nad 120km/h vyhodim rychlost zdochne. Neviem co to moze byt. konrolka ziadna nesvieti, diagnostika nic bneukazakla, vycistena skrtiaca klapka +krokovy motorcek, pred rokom vymenene EGR, vymeneny palivovy filter... tak uz som zufaly
Hodně vzduchu,málo paliva.PIKI píše:Tak dnes som bol pre auto a pri 4500o uz ide normalne az do 6000o, ale to zdochynanie sa tym nevyriesilo stale ak idem nad 120km/h vyhodim rychlost zdochne. Neviem co to moze byt. konrolka ziadna nesvieti, diagnostika nic bneukazakla, vycistena skrtiaca klapka +krokovy motorcek, pred rokom vymenene EGR, vymeneny palivovy filter... tak uz som zufaly
Hodně vzduchu,málo paliva.PIKI píše:Tak dnes som bol pre auto a pri 4500o uz ide normalne az do 6000o, ale to zdochynanie sa tym nevyriesilo stale ak idem nad 120km/h vyhodim rychlost zdochne. Neviem co to moze byt. konrolka ziadna nesvieti, diagnostika nic bneukazakla, vycistena skrtiaca klapka +krokovy motorcek, pred rokom vymenene EGR, vymeneny palivovy filter... tak uz som zufaly
tak ze, kde je chyba v palivovom cerpadle?????NOVON píše:Hodně vzduchu,málo paliva.PIKI píše:Tak dnes som bol pre auto a pri 4500o uz ide normalne az do 6000o, ale to zdochynanie sa tym nevyriesilo stale ak idem nad 120km/h vyhodim rychlost zdochne. Neviem co to moze byt. konrolka ziadna nesvieti, diagnostika nic bneukazakla, vycistena skrtiaca klapka +krokovy motorcek, pred rokom vymenene EGR, vymeneny palivovy filter... tak uz som zufaly
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle asi čerpadlem nebude..Zkus sundat hadici od náporového sání,co je u masky..PIKI píše:tak ze, kde je chyba v palivovom cerpadle?????NOVON píše:Hodně vzduchu,málo paliva.PIKI píše:Tak dnes som bol pre auto a pri 4500o uz ide normalne az do 6000o, ale to zdochynanie sa tym nevyriesilo stale ak idem nad 120km/h vyhodim rychlost zdochne. Neviem co to moze byt. konrolka ziadna nesvieti, diagnostika nic bneukazakla, vycistena skrtiaca klapka +krokovy motorcek, pred rokom vymenene EGR, vymeneny palivovy filter... tak uz som zufaly
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)