![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/1961457,19613851430410P10104.jpg)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/2957887~ASTRRRRRa9999.jpg)
Asi vím, jak jsi se cítil.
s tim kradením nevim nevim..jak vypada trochu slušně a je na ní co speněžit tak berou ty swině všechno... někdo mi tvdrdil že je nevykrádaj a mě už dvakrát...asi ji ma začarovanou..každopádně bez pojistky ani km ...nebo jezdit fávemTrdlo píše:No mně havarijka - all risk končí 7.5 a už ji dál uzavírat nebudu. Proti krádeži to mám zajištěný docela dobře, navíc astry se nekradou, takže jen pojistím sklo a jezdí se dál.
Jé a už ste se potkali s deb.lem, kterej místo aby kruháč při přejetí sjezdu objel, tak couval? Docela mě posledně vyděsil...A taky už jsem jel za babou, která na kruháči zašlajfovala a dávala přednost autu přijíždějícímu zprava. Je to hrůza co ty lidi občas vymyslej...Leo píše:něco podobného se stalo mému rodinýmu příslušníkovi, na kruháči někomu odskočila kára jemu přímo do blatníku a taky ujeli, ale byl to služebák takže to bylo vcelku jedno.
Lidi jezděj poslední dobou jak je teplo jak hovada, člověk aby se bál i vyjet...
No jo, jenže nás v autoškole učili, že pokud není dopravní značkou upravena přednost, tak v kruhu musíme dávat přednost.... Tak to asi paní měla zafixovanýnene66 píše:Jé a už ste se potkali s deb.lem, kterej místo aby kruháč při přejetí sjezdu objel, tak couval? Docela mě posledně vyděsil...A taky už jsem jel za babou, která na kruháči zašlajfovala a dávala přednost autu přijíždějícímu zprava. Je to hrůza co ty lidi občas vymyslej...Leo píše:něco podobného se stalo mému rodinýmu příslušníkovi, na kruháči někomu odskočila kára jemu přímo do blatníku a taky ujeli, ale byl to služebák takže to bylo vcelku jedno.
Lidi jezděj poslední dobou jak je teplo jak hovada, člověk aby se bál i vyjet...
nezblaznim sa z toho snad, asi to bol len pondelok ako kazdy iny.. capicky na ventilky sa kupia nejake smejdy a poriadne utiahnu, snad decko nebude mat tolko silyDefender píše:Melodi jsou dvě velikosti, myslím že 6 a 8 mm, ale neber s hliníkovým závitem, ale jen s měděným, ty hliníkový občas zatuhnou a utrhneš anténu a šroubek ti tam zůstane, osobní zkušenost
Trodoone však to znám, ventilky se mi stráceli každý skoro týden (pokud jsem měl ty hliníkový), no a stím nárazníkem, to je fakt k nasrání (pardon) taky to znám, bohužel
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |