Kontrolka - motor s bleskem
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
Co znamená posunuté časování rozvodu.
Další poznatek, AGR byl zaslepenej tak ptoč to najednou z ničeho nic začlo házet chybu 0400 - záslepka vyndána. Při zařazeném 2st. a otáčky 1000 a následovné sešlápnutí plynu na podlahu tak to hulý jak divý tmavým kouř.
Další poznatek, AGR byl zaslepenej tak ptoč to najednou z ničeho nic začlo házet chybu 0400 - záslepka vyndána. Při zařazeném 2st. a otáčky 1000 a následovné sešlápnutí plynu na podlahu tak to hulý jak divý tmavým kouř.
Dříve:
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
my jsme měli problém takový, že nám auto netáhlo, dali jsme to na pc a ukázala se váha vzduchu, tu jsme dali novou. dali jsme opět na pc a objevila se jiná vada, takže váha vzduchu to nebyla ale byl pokažený předvstřik u čerpadla,tak jsme to dali do servisu ke známému, ten nám nakonec řekl, že to dělat nebude protože musí vyndat celý motor a potřebuje to součástku, kterou dělá jen BOSH. Takže jsme jeli do servisu Opla, tam nám to opravili, stálo nás to i s prací 30 000 ale už se to nestává.
Tak zkus se na toto podívat.
Opel Astra combi caravan 2.0 dti, r.v. 2002, 74 kW
Tak zkus se na toto podívat.
Opel Astra combi caravan 2.0 dti, r.v. 2002, 74 kW
Já na svoji Astru nedám dopustit. Má najeto 220 000 a měli jsme jen jednu opravu. Je sice fakt, že nafta je drahá, ale Astřička mi papá 5 l, takže pořád tankuji plnou a vydrží mi to na 750km. Což je také slušný. Neměnila bych.A.P. píše:Lidi, když to tady čtu jsou ty diesely pořád taková výhra? (zvlášt při dnešních cenách)
No nafťáci jsou asi ještě stále výhodná koupě, ten rozdíl výkon/cena koupě/cena nafty stále vyrovná ta spotřeba. Já když čtu ty spotřeby u dieslů, tak jsem jak Alenka v říši divů, otázka je, co bude, až Bursík a spol. zavede ekologickou daň na vozidla. Pak to bude možná už míň výhodný, ale pro všechny a vrátíme se na stromy
Mobil : 602318645
Jo, furt se to podle me vyplati - zvlast proto, ze diesel neni tak nachylnej na zmenu spotreby pri vetsim zatizeni - tzn. moc se mi nezmeni spotreba pokud na to zacnu vic slapat, pokud mam plny auto, klimu ,.....
S tema politikama si clovek nevybere .... zeleny zakazou auta, socdemaci zase chtej znarodnit bouchacky,....
S tema politikama si clovek nevybere .... zeleny zakazou auta, socdemaci zase chtej znarodnit bouchacky,....
No není to tak úplně pravda... Záleží co se Ti na tom podělá konkrétně A jednotek je tam více než jedna každá stojí jinak
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no tak zaprvé, jsme nevěděli, že to bude stát tolik a když ti to potom dají proplatit, tak se nedá nic dělat a za druhé necelá desítka byla za díl a zbytek za práci a taky tam bylo DPH. A hlavně to byl jen ten předvstřik, kdyby to bylo celé čerpadlo, tak by nás to stálo mnohem víc. Hlavně jsme byli rádi, že dali Astřičku do pořádku a neotočili se k nám zády jako ten známý automechanik.Okura píše:to jo, ale trochu mě vadí u dieslu vysoká cena oprav.
nevím ale za 30 litrů do opravy (čerpadlo, jednotka,...), se mi zdá celůkem dost.
ale máte to zase na ukor spotřeby paliva ikdyž nafta 35kč/litr