Bouračka
Bouračka
Tak si dneska jedu ze skoleni...nemusel jsem do prace tak jsem si rekl ze protahnu auti po meste a nic moc povim vam...
Cestou ze skoleni cca 20 min od domova na Praze 10 nevim presnou pricinu, auta predemnou zastavily rychle....tak ja taky jsem zastavil...nejezdim moc rychle...zastavim..rikam si uff jeste ze jsem zastavil a neposlal to do auta predemnou a nez jsem to dorekl stal jsem asi o metr jinde a ze zadniho narazniku mi moc nezbylo....a na mojem miste stal chlapik s mercedesem....
Takze moje prvni bouracka v zivote...jsem rad ze ne moji vinou...
Dotycny se divil nejdriv asi 3 min proc sem brzdil ale pak uznal svoji chybu vse sme napsali na papir...policie pry nemela cenu aby jezdila kdyz sme jim volali... on to podepsal a v Po jdu na pojistovnu...tak sem zvedav....achjo...kdyby lidi nejezdili tak rychle...hlavne aby to byl jen naraznik...nic jinyho sem neobjevil...ale pry jeste pak bude tzn 2. prohlidka v servisu...tak snad ok..ale sem docela vytrepanej... a je mi to lito
Cestou ze skoleni cca 20 min od domova na Praze 10 nevim presnou pricinu, auta predemnou zastavily rychle....tak ja taky jsem zastavil...nejezdim moc rychle...zastavim..rikam si uff jeste ze jsem zastavil a neposlal to do auta predemnou a nez jsem to dorekl stal jsem asi o metr jinde a ze zadniho narazniku mi moc nezbylo....a na mojem miste stal chlapik s mercedesem....
Takze moje prvni bouracka v zivote...jsem rad ze ne moji vinou...
Dotycny se divil nejdriv asi 3 min proc sem brzdil ale pak uznal svoji chybu vse sme napsali na papir...policie pry nemela cenu aby jezdila kdyz sme jim volali... on to podepsal a v Po jdu na pojistovnu...tak sem zvedav....achjo...kdyby lidi nejezdili tak rychle...hlavne aby to byl jen naraznik...nic jinyho sem neobjevil...ale pry jeste pak bude tzn 2. prohlidka v servisu...tak snad ok..ale sem docela vytrepanej... a je mi to lito
Naposledy upravil(a) -LJ- dne 23 kvě 2008, 18:07, celkem upraveno 1 x.
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Reklama
Napsal na papir ze to zavinil on...neprimerenym odstupem...a podepsal se..mam jeho pojistovnu..to cislo a jeho obcanku a SPZ..a mam jednoho svedka...co jel predemnou...stal tam taky...kamos...tak snad okA.P. píše:hmm to je blbý ale když jde jen o nárazník tak nejde o život. Ale hlavně aby platilo to co jste si domluvili bez policajtů i na pojištovně. Aby se viník nezačal cukat.
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
-
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
tak já ted řeším něco podobného, byl jsem u kámoše na návštěvě, parkoval jsem u chodníku ve svém směru jízdy a zády ke mně stál Renault laguna a jak tak s kámošem kecáme na chodníku tak do laguny nastoupila slečna a co neudělala? no začala couvat a já jsem jenom sledoval jak tažné zařízení na té laguně se schovává do mého nárazníku, tak jsme všechno sepsaly a v pondělí jdem na pojištovnu, sem zvědav kolik mi pojištovna vyplatí podle tabulek, opravu chci řešit právě tím způsobem že se koupí nový nárazník z druhovýroby, ale pojištovna by měla počítat amortizaci z ceny originálního dílu, tak snad nebudu platit nic a naopak mi ještě nějaká korunka zbude. Kdyby jsme k te bouračce volali policajty tak se slečna asi nedoplatí protože na autě měla propadlou STK, parkovala v protisměru a ješte k tomu to tažné mělo být sundané.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hmmm, to máte dobrý aspoň v tom, že máte viníka, já trefil zvíře a nedostanu nic , ale žiju a nic se mi nestalo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Na Vysočině si dávejte bacha v okolí HLINSKA... Na některých úsecích silnic se vyskytuje stádo ovcí a jejich týpek NIKDE
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Princ William