Tys už vystřízlivěl?Defender píše:Takže bych chtěl předně poděkovat organizátorům tohoto báječného srazu (jako vždy), za perfektní přípravu a samozřejmě všem zůčastněným za příjemnou zábavu v téměř rodiném kruhu
![]()
Ještě teď se nemůžu z toho probrat a sem spálenej snad úplně všude, ale čert to vem, bylo vážně moc fajn![]()
Co dodat, tohle je naprosto vyčerpávající shrnutí odpolední a večerní části v kempuSlag píše:Z kempu mám jen pár zamlžených vzpomínek:
- Al Capone neni zas takovej ganster jak by to mohlo na první pohled vypadat (...ten klobouk je luxusní)![]()
- Cidla je fakt Cidla (...ne Čidla, Čudl nebo Čidlo)![]()
- Yanek je Yanek, Def je Def, Miro je Design...
- 8 piv tam vyjde na 160 a něco Kč(...pokud si pamatuju správný čísla)
![]()
- Pitmanova žena je...ztracená...
- tomu dobrákovi, kterej tam pobíhal s tou slivovicí je potřeba dodatečně poděkovat![]()
- dobrákovi s fernetem je taky potřeba poděkovat![]()
- ...pak už nevim...
...a pojď mi pomoct sbalit ten stan, protože máma je mrtvá...
A co se týká dopoledne v Poděbradech...tak...místní děvčata v parku mají krásný malý pevný prsa![]()
![]()
A ještě "je tu někde Géééééčkař?"Slag píše:Z kempu mám jen pár zamlžených vzpomínek:
- Al Capone neni zas takovej ganster jak by to mohlo na první pohled vypadat (...ten klobouk je luxusní)![]()
- Cidla je fakt Cidla (...ne Čidla, Čudl nebo Čidlo)![]()
- Yanek je Yanek, Def je Def, Miro je Design...
- 8 piv tam vyjde na 160 a něco Kč(...pokud si pamatuju správný čísla)
![]()
- Pitmanova žena je...ztracená...
- tomu dobrákovi, kterej tam pobíhal s tou slivovicí je potřeba dodatečně poděkovat![]()
- dobrákovi s fernetem je taky potřeba poděkovat![]()
- ...pak už nevim...
...a pojď mi pomoct sbalit ten stan, protože máma je mrtvá...
A co se týká dopoledne v Poděbradech...tak...místní děvčata v parku mají krásný malý pevný prsa![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |