Vyblikání kódů
No na slovensku je to to iste,vymenia Ti pol auta,urobia s teba debila ,zaplatiš cely majlant,to všetko je sveta pravda!! ,a s tym vyblikanim chyb,stale mi svieti diagnostika motora,hadže ma to do nudz.režimu,bol som na čitačke,stoji to 300sk(zatiaľ som nezaplatil),ukazalo mu 3 chyby,tak prečo to neviem vyblikať?robim niečo zle?Som laik ,čo to je OpelTech2 a AB-COM od MaraB a koľko to stoji?
OPEL ASTRA-G CARAVAN 2,0 DTI 2004
- Reklama
OpelTech2 a ABcom su programy na diagnostiku auta. Niekde sa tu valaju v sekcii DOWNLOAD. aby si urobil diagnostiku portebujes kabel, MaraB ho asi predava. Ja som si ho urobil doma, jednoducha schema
Naposledy upravil(a) kamarek dne 11 led 2012, 20:07, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
skus cito nejde vyblikat cez diagnosticku zasuvku. pozri na prvu stranu ak mas zapojene takto tie piny tak to vyblikas.ak tam niesu nijake chyby ta oranzova kontrolka ti zhasnemajercakp píše:No na slovensku je to to iste,vymenia Ti pol auta,urobia s teba debila ,zaplatiš cely majlant,to všetko je sveta pravda!! ,a s tym vyblikanim chyb,stale mi svieti diagnostika motora,hadže ma to do nudz.režimu,bol som na čitačke,stoji to 300sk(zatiaľ som nezaplatil),ukazalo mu 3 chyby,tak prečo to neviem vyblikať?robim niečo zle?Som laik ,čo to je OpelTech2 a AB-COM od MaraB a koľko to stoji?
tu moju otazku som myslel viacmenej ironicky, jasne ze mam elektronicky ale napriek tomu mi to cez pedaly nejde vyblikat - to znemena ze nie vsetkym to pojde aj ked maju elektronicky plyn .. nevadi,vyskusam zasuvku.Frydex píše:Ty máš lanko...
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to možné... ja mam elektroniku a jde to přes pedály..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si vyresetuj ŘJ, ať pak máš čisto. Pokud se ti pak něco přihodí, můžeš zase vyblikat... (RESET - odpojit na deset minut baterku)
Moje Astrina 1,7DTi
dneska sem vyblikal na Z16SE chybu 1614 ale to v seznamu chyb neni....
EDIT: tak sem našel že to jsou kody 16 a 14 a ne 1614 a mělo by to bejt čidlo klepání motoru a čidlo teploty chladící kapaliny...
EDIT: tak sem našel že to jsou kody 16 a 14 a ne 1614 a mělo by to bejt čidlo klepání motoru a čidlo teploty chladící kapaliny...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
cim spojujete ty piny?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem se do toho jeste nepustil, ale vikend bude muj
To bych nerekl kolik se tady najde vychytavek a navodu, je videt ze ceske rucicky jsou stale v kurzu
To bych nerekl kolik se tady najde vychytavek a navodu, je videt ze ceske rucicky jsou stale v kurzu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet