Tak jsem menil volant u kamose, a ted mi sviti kontrolka airbagu a nejde klakson, prestoze kabely i pojistky jsou ok, ten "pytel" nejak poresim ale to ze nemuzu ted troubit na zensky mi vadi
Nemate nekdo nejaky tip co kde opravit aby to jelo?
no, asi bych totaky tipnul na kroužek. Jak vytáhneš volant, kroužek tam zůstane. Pokud s ním nikdo pak neotáčel, tak by měl být v pohodě. Pokud ale otočil s tím kroužkem naněkterou stranu, tak jak si pak otočil s volantem, tak si vevnitř urval ty pásky...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
jj presne tenhle problem jsem měl taky netroubilo to a neslo mi myslim ani ovladani radia na volantu.... po sundani volantu a rozdelani krouzku jsem zjistil že je ne přetržený ale uplně zlomený v jednom místě tak jsem ho vyměnil a všechno fungovalo ale zzarovn mi zacala i svitit kontrolka bagu a to jsem mel odpojenou baterku....
Na kolik to vyjde ta sranda? a maj ho v oplu nebo musim na vrakac?
Bez klaksonu teda nic moc, troubim dost, porad naky duchodci behaj mimo prechod a kdo jinej by je mel vychovavat