Vyblikání kódů
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyblikat by to mělo jít. Záleží ale jak, podle toho, jestli máš elektronický plyn nebo ne. Vše popsáno výše. Kódy budou zcela jistě platit...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
a ja mam potom aky plyn ??? X20DTL mne to cez pedaly nefachalo,budem musiet vyskusat zasuvku. zda sa ze to nie je zavisle len od el.plynu ...Frydex píše:Plyn s brzdou jde použít jen u aut s elektronickým plynem (tedy NE motory X). Pokud kontrolka bliká po zapnutí klíčku furt, závada tam není žádná.
Auta bez elektronického plynu by měly jít přes diag zásuvku spojením pinů (tohle jsem ale osobně nezkoušel)
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš lanko...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle typu motoru (Označení) .. napřiklad Y17DT - elektronický..... a X16XEL - lanko
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Y - elektronický
Moje Astrina 1,7DTi
A co si takhle koupit OpelTech2 a AB-COM od MaraB?? já to mám a jsem v pohodě, zjistím si všechny závady, odstraním si je tím pádem sám pokud to jde, a hlavně nemusím do Opel Service, kde mě za načtení a vymazání závad naúčtují nějakých cca 350,-Kč a mají to hotové za deset minut, stejně jako já no a ještě jedna věc co mi leží v žaludku, v Opel Servisu vám sice bezpečně zjistí jaké závady máte, ale oni by vám nejraději vyměnili celý auto jenom aby trhli nějaký kšeft
nechci být vulgární, ale, kdyby se k nám majitelům chovali alespoň trochu slušněji, tak tam jezdit budu, mluvím sám za sebe, ale slušnost v podnikání v ČR ( tak to je velmi vzácná věc) je těchto firem jako šafránu
všichni se ženou jenom za ziskem a nehledí na to, že potencionální zákazník, který k nim přijde a oni z něj "udělají blba" a vymění mu věci, které se vůbec měnit neměly, a tento zákazník to dodatečně stejně zjistí, tak už k nim nikdy ani nepáchne
Bohužel, v Česku je to normální praxe, prostě a jednoduše zákazníka podvedou, aniž by si uvědomili, že ho v podstatě pro příště již ztratili !!
nechci být vulgární, ale, kdyby se k nám majitelům chovali alespoň trochu slušněji, tak tam jezdit budu, mluvím sám za sebe, ale slušnost v podnikání v ČR ( tak to je velmi vzácná věc) je těchto firem jako šafránu
všichni se ženou jenom za ziskem a nehledí na to, že potencionální zákazník, který k nim přijde a oni z něj "udělají blba" a vymění mu věci, které se vůbec měnit neměly, a tento zákazník to dodatečně stejně zjistí, tak už k nim nikdy ani nepáchne
Bohužel, v Česku je to normální praxe, prostě a jednoduše zákazníka podvedou, aniž by si uvědomili, že ho v podstatě pro příště již ztratili !!