Boční airbag spolujezdce
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jo když je vystřelenej airbag, jedtka se musí reaktivovat!!
tzv. vymazaní crash data. V servisu to nedělají a nejde to ani pomocí diagnostiky!
Já ti to klidně udělám
Je otázka jestli vystřelil i předpínač pásů, ale myslím že asi ne.
Po vypnutí klíčku, airbag jednotka je stále aktivní cca 5 minut. Má napětí z kondíků kdyby náhodou došlo k přerušení napájení.
Takže rednotku reaktivovat, airbag vyměnit(nebo dát odpor) a budou airbagy aktivní.
tzv. vymazaní crash data. V servisu to nedělají a nejde to ani pomocí diagnostiky!
Já ti to klidně udělám
Je otázka jestli vystřelil i předpínač pásů, ale myslím že asi ne.
Po vypnutí klíčku, airbag jednotka je stále aktivní cca 5 minut. Má napětí z kondíků kdyby náhodou došlo k přerušení napájení.
Takže rednotku reaktivovat, airbag vyměnit(nebo dát odpor) a budou airbagy aktivní.
-
zase na druhou stranu, az se to jednou stane, investujes cca litr za vymenu bagu a mas jistotu ze priste si da pozor a jen tak zlehounka ty dvere priklepne...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
tebe už to taky potkalo??...... no nevím zda-li je to tak jednoduché jak říkášondrazalsky píše:zase na druhou stranu, az se to jednou stane, investujes cca litr za vymenu bagu a mas jistotu ze priste si da pozor a jen tak zlehounka ty dvere priklepne...
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
člen Carp Teamu Radegast Karviná
-
Ani nebudu říkat jak se to stalo mě,jestli to ještě nemáte opravený můžu doporučít v Brně pan Roman www.carteam.cz Výměna bagu + smazání závady asi 20 min.