Jaky auto si koupim az prodam astru
- Reklama
Tiež nebudem meniť auto tak skoro . Astra G sa mi páči a naozaj vyzerá aj na dnešnú dobu perfektne. Keď sa na ňu pozriem z okna bytu a je nablýskaná, tak ma zahreje pri srdci . Je to krásavica .
A ak by som romýšľal o niečom inom, tak pozriem tentokrát po nejakom japoncovi. Taká Mazda, Toyota... Je to kvalita, ale stojí viac... A Vectra C sa mi tiež páči.
Ináč čo by ste povedali na Passata? Ja len že môj kolega by ho chcel kúpiť (má veľa prachov) Cena 1,2 mil Sk - a to je dosť.... Osobne som mu radil, nech si kúpi Volvo, Mazdu, Hondu, Toyotu, Audi, Nissan prípadne nejaké SUV... Kúpili by ste Passata za 1,2 mil SK? Podľa mňa je na trhu veľa lepších aut a hlavne japonci sa mi zdajú lepší...
A ak by som romýšľal o niečom inom, tak pozriem tentokrát po nejakom japoncovi. Taká Mazda, Toyota... Je to kvalita, ale stojí viac... A Vectra C sa mi tiež páči.
Ináč čo by ste povedali na Passata? Ja len že môj kolega by ho chcel kúpiť (má veľa prachov) Cena 1,2 mil Sk - a to je dosť.... Osobne som mu radil, nech si kúpi Volvo, Mazdu, Hondu, Toyotu, Audi, Nissan prípadne nejaké SUV... Kúpili by ste Passata za 1,2 mil SK? Podľa mňa je na trhu veľa lepších aut a hlavne japonci sa mi zdajú lepší...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
No tvůj známý je evidentně prototyp "pana podnikatele" Když pořádné auto tak Passat!
Ale ne, auto je to super, prostorné, kvalitní (po vychytání úvodních much), reprezentativní, ale člověku nesmí vadit, že v něm jezdí každý vůl a na cestě potkáváš samý passat plný prasat
Osobně bych místo passatu volit třeba novou mazdu 6 nebo nové mondeo.
Ale ne, auto je to super, prostorné, kvalitní (po vychytání úvodních much), reprezentativní, ale člověku nesmí vadit, že v něm jezdí každý vůl a na cestě potkáváš samý passat plný prasat
Osobně bych místo passatu volit třeba novou mazdu 6 nebo nové mondeo.
Astra 1.4 16V, r.v. 2006
Následovník
Ahoj, tak u mě je volba jasná. Další auto po Astře bude Subaru Forester
Naposledy upravil(a) KLF dne 06 srp 2009, 14:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tady čtu, tak to tu přijdeme o spoustu uživatelů.... Až budete mít jiný auta...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No a pak se založí forum pro ''bývalé členy'' Astra-G fora .Radoš 92 píše:Jak to tady čtu, tak to tu přijdeme o spoustu uživatelů.... Až budete mít jiný auta...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Radosi, zase tak tragicky to neber, astra neni buhvijaka kara aby ti vydrzela jezdit az do duchodu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, já vím, taky bych šel do H, to pak bude na tobě, udělat nové fórum a stránky na Háčka...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Kolega nie je podnikateľ... Má pozemky, tak predáva .
A čo sa týka mojej Astry, tak ju budem mať počítam tak cca 10 - 15 rokov - možno viac, ak sa nič nestane. Zas na nové auto asi tak skoro nebude. Ale človek nikdy nevie - o pár rokov príde napr. iná práca - bude nutné viac jazdiť + dobrý plat, tak potom Astrička skôr doslúži. Navyše nechcem meniť skoro nové auto, ktoré bude mať 70 000 km...
Ešte jedna možnosť ma napadá... Prídu alternatívne palivá a ... To asi tak skoro nebude a ak, tak dúfam, že sa objaví aj nejaká náhrada benzínu, ktorá sa bude dať použiť s malými úpravami... Ale to je vo hviezdách.
Prajem pekný deň.
A čo sa týka mojej Astry, tak ju budem mať počítam tak cca 10 - 15 rokov - možno viac, ak sa nič nestane. Zas na nové auto asi tak skoro nebude. Ale človek nikdy nevie - o pár rokov príde napr. iná práca - bude nutné viac jazdiť + dobrý plat, tak potom Astrička skôr doslúži. Navyše nechcem meniť skoro nové auto, ktoré bude mať 70 000 km...
Ešte jedna možnosť ma napadá... Prídu alternatívne palivá a ... To asi tak skoro nebude a ak, tak dúfam, že sa objaví aj nejaká náhrada benzínu, ktorá sa bude dať použiť s malými úpravami... Ale to je vo hviezdách.
Prajem pekný deň.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
no ja osobne mam zalusk na Astru H bud 1.8 nebo lepe 1.6 Turbo (180PS). Bych vyuzil prilezitosti a zeptal se zda nevite nekdo jak je to s dostanim tyhle motorizace u nas nebo v zahranici (samozrejme ojetinu nebo lehkou bouracku) a s cenou?. Nevite nekdo? diky
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
-
astra H vs. focus II
pratele, objektivne vzato, kdybyste se meli rozhodnout mezi Ford focus II a Opel Astra H, co by zvitezilo? (oboji beru jen KOMBI a jen BENZIN, r.v. cca 2005)
ja silne zvazuji, protoze focus II se da poridit za cenu kolem 250k, kdezto astra H je ve stejnem rocniku a podobnych kilometrech zhruba o 50k drazsi... a to pri cca stejnych vlastnostech typu 1.majitel, serviska, nebourano atd... stoji to za to tech 50k za astru priplatit? co se tyka uzitnych vlastnosti typu vykon, objem kufru atd je to pro mne cca nastejno... rikam si, ze astra je sice drazsi, nicmene je to auto, ke kteremu kdyz se neco po.ere, je tady skvele forum s desitkami lidi, kteri budou vedet kam sahnout... ale spis mne ted zajima zda jste nekdo meli moznost osobniho porovnani nebo nekde na webu nenarazili na primy srovnavaci test (ja jsem nic takoveho nenasel)? diky!
ja silne zvazuji, protoze focus II se da poridit za cenu kolem 250k, kdezto astra H je ve stejnem rocniku a podobnych kilometrech zhruba o 50k drazsi... a to pri cca stejnych vlastnostech typu 1.majitel, serviska, nebourano atd... stoji to za to tech 50k za astru priplatit? co se tyka uzitnych vlastnosti typu vykon, objem kufru atd je to pro mne cca nastejno... rikam si, ze astra je sice drazsi, nicmene je to auto, ke kteremu kdyz se neco po.ere, je tady skvele forum s desitkami lidi, kteri budou vedet kam sahnout... ale spis mne ted zajima zda jste nekdo meli moznost osobniho porovnani nebo nekde na webu nenarazili na primy srovnavaci test (ja jsem nic takoveho nenasel)? diky!
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
zkus si ty auta najít tady a můžeš porovnat : http://cze.autoscout24.com/home/index/default.asp
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
To ja uz mam objednana tahle krasavice (Fiesta ST 150):
Mimochodem az to prijde za 2-3 mesice bude na prodej moje vymazlena Tigra, kdyby nekdo mel zajem.
Mimochodem az to prijde za 2-3 mesice bude na prodej moje vymazlena Tigra, kdyby nekdo mel zajem.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Re: astra H vs. focus II
Osobne vzato na FF2 peji chvalu, ale takovy zazrak to neni, hlavne zpracovani interieru podle me pokulhava. Sedni si do mondea minule generace a pak do FF2 a zjistis jaka je to socka a co jsem porovnaval odhlucneni, tak u dieslu to vyslo ve velky prospech mondea s 2.0 proto 1.6 samozrejme jsou to jine tridy, ale.... Astra H je v interieru zase ulitla a ne kazdy ji prekousne, ale me osobne fordi moc k srdci neprirostli, tak bych sahl spis po Hacku, ale zase ten rozdil 50t je uz celkem dost .ondrazalsky píše:pratele, objektivne vzato, kdybyste se meli rozhodnout mezi Ford focus II a Opel Astra H, co by zvitezilo? (oboji beru jen KOMBI a jen BENZIN, r.v. cca 2005)