Řízek-Můj bod G:-) 1.6 16V,5dv.

Bůček

Příspěvek od Bůček » 02 dub 2008, 19:52

Mluvilo se o tom že sříbrná barva Astře sluší tak jsem napsal svůj názor je v tom problém?

Reklama

Řízek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Řízek » 02 dub 2008, 20:03

Nepobral sem ty budíky :?:

Bůček

Příspěvek od Bůček » 02 dub 2008, 20:10

Tam jsem asi udělal chybu.napsal jsem to k týhle debatě ale patřilo to k něčemu jinýmu.Sorry

Řízek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Řízek » 02 dub 2008, 20:12

Jasný...Já právě přemejšlel co mi ušlo :wink:

palix

Příspěvek od palix » 03 dub 2008, 07:24

Bůček píše:Rozjely jste tu docela slušnou debatu o nejvhodnější bervě.Tak fakt nevím já mám černou a jinou bych asi nechtěl.Ale co se týče údržby tak je snad nejhorší barva.Předtím jsem měl červenýho Peugeota a stím tolik práce nebylo.černá je super ale je s ní dřina a každá tečka je na ní vidět.Každopádně jsem rád že mám právě takovou protože jich dle mého názoru jezdí podstatně mín než třeba stříbrných,modrých nebo zelených.
Tak mi niečo hovorte o tmavej farbe. Ja mám tú tmavo modrú pastelovú - myslím Royal blue a to je stále špinavé - zas keď sa auto umyje a navoskuje, tak vyzerá super. Všimol som si však, že táto farba sa dosť škriabe. Auto mám od Augusta a okolo kľučiek sú také maličké jemné škrabance (stačí po nej jemne prejisť nechtom a už je tam stopa). Viem - nie je to metalíza, ale človeka to dosť naštve. Veď to otváram normálne... Máte niekto skúsenosť s týmito farbami?
Ináč strieborna metalíza je podľa mňa perfektná. Nie je na nej až tak vidieť špinu a aj po umytí sa pekne leskne. Ak by som si mal vybrať, tak neváham ;). Po mojích skúsenostiach by som už asi tú modrú, ktorú mám nebral. Síce je pekná, ale špiní sa a kvalita? No neviem - iné auto som nemal, tak neviem posúdiť...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Odpovědět