Vaše úplně nejmenší spotřeba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vaše úplně nejmenší spotřeba
Tak se priznejte, kdy vam auto papalo uplne nejmin, nemyslim na volnobeh nebo nenastartovany v garazi ale proste treba pri ceste na dovcu pri konstantni rychlosti celkova spotreba a dojezd, myslim ze benal i dehet muzou psat do jednoho tematu
Takze muj karavan X16XEL automat po ceste do Brna po dalnici + tam nejaky popojizdeni a zpet pri rychlosti 120-140km priblizne spotreba 7,2L.
V lete jedem pravdepodobne na dovcu do Holandska tak pojedu na klobouka a uvidim Ale kdyz clovek jede po dalnici to se neda jet kilo
Takze muj karavan X16XEL automat po ceste do Brna po dalnici + tam nejaky popojizdeni a zpet pri rychlosti 120-140km priblizne spotreba 7,2L.
V lete jedem pravdepodobne na dovcu do Holandska tak pojedu na klobouka a uvidim Ale kdyz clovek jede po dalnici to se neda jet kilo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Odkud kam jsem jel to nevím ale jelikož vždy dojíždím nádrž a dočerpávám byla to kombinovaná spotřeba všech možnych cest a cestiček...nejmíň po dotankování vyšla na7,5l na 100...ale to bylo jen jednou jinak je to pro mě spíš sci-fi
To Zigi: doufám že do spotřeby si nepočítal i cestu na odtahovce to je neuvěřitelný jak ti to málo žere
To Zigi: doufám že do spotřeby si nepočítal i cestu na odtahovce to je neuvěřitelný jak ti to málo žere
Naposledy upravil(a) Cidla dne 15 bře 2008, 09:27, celkem upraveno 1 x.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Po dálnici nejezdím, takže takto to nemohu změřit... Ale od natankování do natankování byl rekord dle výpočtu 4,7l/100km
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Piste motor a rychlost prumernouAstraMan píše:Po dálnici nejezdím, takže takto to nemohu změřit... Ale od natankování do natankování byl rekord dle výpočtu 4,7l/100km
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
1.8 85kw Louny - Chomutov pruměrná spotřeba 5.4 l/100 ale je to rovinka
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA