Astricka a razeni rychlst. stupnu??

Témata společná pro diesel i benzín a všeobecný pokec kolem motorů
Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 16 bře 2006, 12:01

klubo píše:
Luky píše:
klubo píše: to teda čumim jak umim, jednička se řadí přece když stojíš a ne když jedeš!? chtěl bych vidět auto u kterýho bys v 10km/h zařadil v pohodě jedničku
No ja teda nevim, ale asi nejezdis moc casto odpoledne po magistrale. To by si chudak dvojka, a hlavne spojka, vytrpela. I kdyz ten tvuj dyzlak by to zkous.
Kazdopadne 10 km/h a radit jedna neni problem, teda s meziplynem...
to sou zázraky na tom světě...je pravda že u dieslu je 1 pouze na rozjezd, jak už se aspoň trochu hejbeš tak za dvě, benzín by fakt asi chcíp :wink: jinak si představte že mam asi něco s ruční brzdou bo když jedu 90 a zatáhnu jí tak ne a ne zastavit...mrcha
:lol:
To vis, nad 89km/h je potreba pomoct rucce jeste podrazkou levy boty vystrceny ze dveri.
Ovsem Schade mela lepsi implementaci, stacilo vyhodit koberecek a nohy jsi mel na silnici, ani dvere si otevirat nemusel :)
--- Astra G '98 1.4 16V ---

Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William » 16 bře 2006, 12:45

Luky píše:No ja teda nevim, ale asi nejezdis moc casto odpoledne po magistrale. To by si chudak dvojka, a hlavne spojka, vytrpela. I kdyz ten tvuj dyzlak by to zkous.
tak zase kdyz mam 1.8 tak ten rozjezd na 2 je jinej nez s 1.4. :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 16 bře 2006, 12:51

jarda píše:
Luky píše:No ja teda nevim, ale asi nejezdis moc casto odpoledne po magistrale. To by si chudak dvojka, a hlavne spojka, vytrpela. I kdyz ten tvuj dyzlak by to zkous.
tak zase kdyz mam 1.8 tak ten rozjezd na 2 je jinej nez s 1.4. :lol:
To bez debat. Me by chudinka skakala jak koza...

4Yanek: koukam, ze propagujes tyhle stranky i na astranation.com, to je supr, jen do toho :P
--- Astra G '98 1.4 16V ---

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 17 bře 2006, 12:14

ja myslim,ze vymenit jen ty plastovy klouby stejne nestaci...a hlavne,kde vzit jen toto,na vrakaci bych to nekupoval

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 26 bře 2006, 14:17

to čo tu píšete je zaujímave lebo ja mám najazdených cca3000km a pri ozaj malej rýchlosti (5km/h) tam dám jedničku kedy kolvek aj pri -15 stupňoch
= stuhnutý prevodový olej a to naozaj niesom násilnik (som stolár a tý majú ozaj v rukách cit) a podobne je to aj so spiatočkov .
.prevody... bol to jeden s dôvodov prečo Opel .
-u daewoo šepot smetí tie synchrony.

luky:tú dvoječku riešim tak že ju pridržím pri rozbehu a je to o.k.

p.s. špičková prevodovka bol predtým môj sen tak som si ju vysnil :D
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

Marky

Příspěvek od Marky » 26 bře 2006, 15:56

Tak budu mit na astre zpatecku dozadu, klubo pise, ze je mene presna, mate s tim nekdo zkusenosti? Jel jsem s tim a razeni mi pripadlo opravdu jine nez v 1,7 (testoval jsem obe dve po sobe). Bohuzel jsem s tim jel jen relativne kratce, takze si to nemohu moc vybavit. Jinak auto neni dovoz D, ale koupeno v CZ. Nejvetsi sok byl, kdyz jsem potreboval rychle couvnout a zpatecka nebyla tam kde jsem ji hledal. Skoda to razeni zpatecky do predu je super.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 26 bře 2006, 16:05

Marky píše:Tak budu mit na astre zpatecku dozadu, klubo pise, ze je mene presna, mate s tim nekdo zkusenosti? Jel jsem s tim a razeni mi pripadlo opravdu jine nez v 1,7 (testoval jsem obe dve po sobe). Bohuzel jsem s tim jel jen relativne kratce, takze si to nemohu moc vybavit. Jinak auto neni dovoz D, ale koupeno v CZ. Nejvetsi sok byl, kdyz jsem potreboval rychle couvnout a zpatecka nebyla tam kde jsem ji hledal. Skoda to razeni zpatecky do predu je super.
jde o zvyk, to řazení dozadu mi přijde takový měkčí ale míň přesný....ale zatim sem s tim jel jenom v jednom autě tak nevim jestli to tak je vždy...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

palo

Příspěvek od palo » 16 kvě 2006, 09:08

Neskusali ste niekto tie plasty radenia pod pakou trochu pomastit. Hlavne 1 a 2 vrzdgaju ako stara ...
ASTRA G caravan 1.7DTI (Y17DT) 2002.

pepek

Příspěvek od pepek » 16 kvě 2006, 09:38

K tomu radeniu dopredu a dozadu: Spiatocka "dozadu" je u radenia lankovodom. Vidiet to, ked zlozite manzetu radiacej páky. O tych som sa dozvedel, ze su menej presne a narocnejsie na udrzku (ked sa nieco porucha, meni sa vsetko). Ze vraj boli u starsich modelov.
Spiatocka "dopredu" je radenie tycami. Preto je to asi aj ide tak tahsie a hlavne sa daju lepsie opravovat.

Co sa tyka toho klbu, dal som to do servisu jednemu chlapikovi. Tomu sa to podarilo nejak rozobrat a vymedzit ten klb.
To radenie teraz je asi tak 1000x lepsie ako to predchadzajuce sturanie sa v "srackach"
Inak ten klb sa ma obcas premazat nejakou specialnou vazelinou aby sa puzdro klbu nedralo. Kedze som ju nezohnal, aj obycajna vazelina je OK, treba to ale mazat castejsie.

P.
x20dtl, combi,r.v.99, ABS, 4xAirbag

Marky

Příspěvek od Marky » 16 kvě 2006, 10:38

pepek píše:Spiatocka "dozadu" vraj boli u starsich modelov.P.
To si nejsem docela jisty ja mam rok 2003 a v novych sluzebnich Vectrach (diesel) mame take zpatecku dozadu. Jinak kazdopadne razeni dopredu se mi zamlouvalo vic, ale kdyz tam neni tak co mohu delat.

Odpovědět