Sraz v Praze ( Letňany ) a nyní s rautem => 12-13.04.2008
- Reklama
super nápad.. mám to sice přes 100 ale je nová dálnice...
ta diagnostika by šla i pro Zafiru (1,8 16V elegance 1999)
Pavel
Pavel
ja budu mit jen PC diagnostiku, takze pujdou vsechny vozy od 1997 (92?)-2007 vcetne. Ale neni to funkcni ekvivalent Techu2, ktery pouzivaji autorizovane servisy! Umi toho dost (ziva data, testy akcnich clenu, prog. immo a dalky apod.), ale napr. zmenu jazyka v MIDu nedokaze. Jak zdroj dalsich informaci bude k dispozici velmi cerstva verze TISu2000 a take EPCDefender píše:Pavle (Chocpa) netuším, ale snad by to měl být Opel TECH 2 a v servisu snad jiný nepoužívaj, teda pokud se mýlím, tak mne někdo znalý věci opravte
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to i bral a tak porad premyslim, jestli se na vas mam prijet podivat taky )
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Eech... To sem se zas do neceho nechal uvrtat...))
Tak me tam pripis a ke me jeste jednu osobu, nekoho jeste prekecam at nejedu sam !
Tak me tam pripis a ke me jeste jednu osobu, nekoho jeste prekecam at nejedu sam !
Moje Astrina 1,7DTi