Firma na profi tunning
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
motor je X20SED se seriovým výkonem 98kw ale je tam sání a filtr upravený na 103kw
no jo, ale "opel.astra" nebyl schopnej napsat natož vyfotit jakej že to má kompletní tuning. Obadal se aspoň rozepsal a umí paintbrush bo jak se to píšeLeo píše:protože to je na 99,9% uživatel opel.astra!! prostě profi kompletní tuninkMajla píše:jo, pořád nechápu co to má společného z Astra foremobadal.rada píše: ...... nějaké dotazy???
tak by mě zajímalo jak dlouho ti pak vydrží motor, nebo jiné součástky které jsou sériovéobadal.rada píše:tak motor to má jako opel čili 2L 16V 103KW, je tam jiné sání s chromových trubek, filtr KN, svíčky Denso, chystají se tam ostré vačky, chip, vyleštění sacých kanálu, brzdy to má závodní FERODO RACING, kámoš mi dělá drážky na NIPARTS kotouče, volant sportovní KOBRA CARBON, nába Isotta, výfuk bude se dávat REMUS TD a katalizátor bud pryč nebo nahrazen sportovním, dále tam chci laděné svody, předpokládaný výkon je asi okolo 130KW, momentálně to dám z 0-100 za 8,7 sekund na letních 17tkách kolech,budou i sportovní sedačky a 4 bodové pásy nějaké dotazy???
ale jen opla.astru by napadlo 5kw ze saní, prostě nevěřim, si založim nick,do podpisu si dam,že mám ferrari a regnu se tu taky a budu borec. jinak ten "štěkající" vlček na kapotě je dost profi tunink. Je to FAKE NO2Majla píše:no jo, ale "opel.astra" nebyl schopnej napsat natož vyfotit jakej že to má kompletní tuning. Obadal se aspoň rozepsal a umí paintbrush bo jak se to píšeLeo píše:protože to je na 99,9% uživatel opel.astra!! prostě profi kompletní tuninkMajla píše: jo, pořád nechápu co to má společného z Astra forem
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, s těmi 5kw, ale opel.astra to nebude, IP adresa je jiná, a jeho by podle mne nenapadlo, si měnit i IP, nejen nick.Leo píše: ale jen opla.astru by napadlo 5kw ze saní, prostě nevěřim, si založim nick,do podpisu si dam,že mám ferrari a regnu se tu taky a budu borec. jinak ten "štěkající" vlček na kapotě je dost profi tunink. Je to FAKE NO2
END
-
,ople.astro pokud vim tak si psal , že cituji "já už mezi vás seriovkáře nevkročim... " tak co tu kurva dělaš? koukám,že tvoje slova mají velkou váhu!!!opel.astra píše:leo ty jsi fakt maximálně najivní.... musim se ti vysmát.. cenim aspon jeho práci a celkem to je pěkný! lepší než seriovka!!!
taky pochybuju o tom, že znáš význam slova naivní!!!
Naposledy upravil(a) Leo dne 15 úno 2008, 11:35, celkem upraveno 1 x.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
Leo, neprijdes si trochu jako demagog...hm? to co ted predvadis je fakt sila......chudak obadal.rada ukazal autak a ty ho hned obvinujes, ze je to opel.astra....kdyby jednou....ale porad dokola....jsi trapnejLeo píše:,ople.astro pokud vim tak si psal , že cituji "já už mezi vás seriovkáře nevkročim... " tak co tu kurva dělaš? koukám,že tvoje slova mají velkou váhu!!!opel.astra píše:leo ty jsi fakt maximálně najivní.... musim se ti vysmát.. cenim aspon jeho práci a celkem to je pěkný! lepší než seriovka!!!
taky pochybuju o tom, že znáš význam slova naivní!!!
-
souhlasim s Pitmanem a Moderatorkou1
mě se celkem to auto líbí.. každý auto má svoje kouzlo.
já osobně jsem teda neviděl nikdy dokonalý auto který ba se líbilo všem!!!! hlavní je že se líbí majitely dal si i on stim práci i ta firma!
neříkám že to auto se mi líbí nějak moc ale na první pohled mě zaujalo. je pěkné!!!!!
mě se celkem to auto líbí.. každý auto má svoje kouzlo.
já osobně jsem teda neviděl nikdy dokonalý auto který ba se líbilo všem!!!! hlavní je že se líbí majitely dal si i on stim práci i ta firma!
neříkám že to auto se mi líbí nějak moc ale na první pohled mě zaujalo. je pěkné!!!!!
Opel Astra G Rv.7/99 1,4 16V kompletní tuning + hudba