Body za přestupky
- Reklama
Re: Body za přestupky
To bude pěkná vývařovna pro majitele těch "autorizovaných" školících středisek Prostě si koupíš odpustek za 4000Kč. A když se na školení neukážeš, tak ještě budou rádi
Astra H 2005, 5dv, Z20LEL
No to asi jo - ale zkus si schválně zjistit, co všechno budeš potřebovat na to, aby sis to zřídil a asi Tě přejde chuť... nebo Ti to dokonale znechutí úředníci na kraji, kteří budou rozhodovat o udělení licence...gErda píše: jj asi tak, asi si taky neco takovy zridim bude to ted dobre vydelecna prace
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Bodíky zatím všechny pohromadě, ani o jeden jsem nepřišel...
Pouze jedna pokuta a to za to, že jsem parkoval na místě, kde je to pouze pro držitele nějakého určitého povolení... Naštěstí jsem si odskočil jen na necelé 2 minuty, takže jsem se stihnul vrátit včas než odjeli... Tudíž jen sundali botu, nálepku nechali na vpomínku a já vypláznul 200Kč + ukázal stvrzenku o nákupu, kam jsem si odskočil hned za roh ( za daným rohem bylo zákaz zastavení a na placené parkoviště jsem to nechtěl dávat ) + si vyslechl nějaké vyprávění o tom, že kdyby odjeli atd., tak by se pokuta mohla vyšplhat až na 2000Kč
Pouze jedna pokuta a to za to, že jsem parkoval na místě, kde je to pouze pro držitele nějakého určitého povolení... Naštěstí jsem si odskočil jen na necelé 2 minuty, takže jsem se stihnul vrátit včas než odjeli... Tudíž jen sundali botu, nálepku nechali na vpomínku a já vypláznul 200Kč + ukázal stvrzenku o nákupu, kam jsem si odskočil hned za roh ( za daným rohem bylo zákaz zastavení a na placené parkoviště jsem to nechtěl dávat ) + si vyslechl nějaké vyprávění o tom, že kdyby odjeli atd., tak by se pokuta mohla vyšplhat až na 2000Kč
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!