0569 Porucha v obvodu/systému tempomatu - nesprávný signál hranice - COAST
toto jsem vyčetl z chybových hlášek, ale neručím za to, že je to 100% ono, a co ti ten vůz dělá?
ale to je úplně jedno, že já mám Astru a ty máš Zafiru, ta chybová hláška platí pro oba typy vozů! já jsem jenom chtěl vědět, jestli ten tempomat v autě máš, jelikož ho máš, tak je nějak chybně nastavený a to je ta hláška kterou jsem ti psal.
Foldyna píše:podle navodu to je kontrolka elektroniky motoru a imobilizeru. Je to auticko s klicem vedle kontr.zhaveni.
Tato kontrolka se rozsvítí po zapnutí klíče do první polohy spolu s dalšími kontrolkami, cca po 2 - 4 sec má správně zhasnout, pokud svítí, tak to signalizuje nějakou závadu, jestli máš možnost jít na diagnostiku, tak tam zajdi a nech si tu chybu vymazat.
kontrolka zhasne po cca 1 minute jizdy. na diagnostice jsem byl ale chyba se objevuje znovu. Asi mi nezbyde nez zajet do opla tam by to snad meli zjistit k cemu se ta zavada vztahuje.
Foldyna píše:kontrolka zhasne po cca 1 minute jizdy. na diagnostice jsem byl ale chyba se objevuje znovu. Asi mi nezbyde nez zajet do opla tam by to snad meli zjistit k cemu se ta zavada vztahuje.
tak až to budeš mít po opravě v Opelu, tak dej vědět, jestli ta hláška co jsem ti psal, tak jestli je to ono, tedy ta závada na tempomatu, jo, ahoj Oliver.
Mam Astru H a robi mi top iste - po otočeni kluča do polohy I po niekolkych sek. kontrolky zhasnu a nasledne sa rozsvieti kontrolka elektroniky motora- ta zhasne cca o 2 men, vyblikal som vadu - 0380 ,
daj vedieť ak Ti zistili pričinu