Lidi jsou kur.y!!!!
Lidi jsou kur.y!!!!
Dnes když jsem myl auto tak mě čekala nepříjemná zpráva. Začínám oplachovat kapotu a čeho si nevšimnu, 2 rejhy jako prase, vypadá to na nákyho zmrda se šroubovákem. Vidět ho při tom tak ho snad zabiju hajzla. Navíc sem nechával nedávno stříkat nárazník a kapotu z důvodu oděrek od kamínků a ted tohle.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- Reklama
Re: Lidi jsou kurvy!!!!
zato bych zabijel, me taky poskrabali auto vsechny dvere i zadni blatnikLeo píše:Dnes když jsem myl auto tak mě čekala nepříjemná zpráva. Začínám oplachovat kapotu a čeho si nevšimnu, 2 rejhy jako prase, vypadá to na nákyho zmrda se šroubovákem. Vidět ho při tom tak ho snad zabiju hajzla. Navíc sem nechával nedávno stříkat nárazník a kapotu z důvodu oděrek od kamínků a ted tohle.
taky mam stribrnou metalizu
to by ti stejne nepomohlo, kdyz by si musel zaplatit spoluucast....Leo píše:Nejlepší je to mít pojištěný, ale kdo to má platit
kdyz me vykradli auto a dalsim lidem na parkovisti(rozbite okno), tak tam byl clovek, co ho mel pojistene, ale spoluucast 10tis....takze nasedl, odjel a nechal si to opravit za svy...
nevim co to může bejt, jsou až na plech, každopádně to bylo něco umyslnýho, 2 stopy sou i na nárazníku viz. fotkaDefender píše:No podle těch škrábanců to vypadá, jako kdyby se ti někdo (něco) svezlo po kapotě směrem dolů, ale nevím no.
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
- Zdeněk Lbc
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Leo píše:Dnes když jsem myl auto tak mě čekala nepříjemná zpráva. Začínám oplachovat kapotu a čeho si nevšimnu, 2 rejhy jako prase, vypadá to na nákyho zmrda se šroubovákem. Vidět ho při tom tak ho snad zabiju hajzla. Navíc sem nechával nedávno stříkat nárazník a kapotu z důvodu oděrek od kamínků a ted tohle.
To jsi dopadl ještě dobře, mně někdo udělal tohle a ujel.
Souhlasím ale s tebou, lidi jsou kur*wy...
nene, vozík je na široko. tohle je od něčeho ostrýho, myslel sem stli do toho někdo nenacouval,ale to by nedopadlo takhle. netušim co to bylo, fakt na šroubovák to vypadá.Zdeněk Lbc píše:Nebyls někde u obchoďáku? Mohlo by to být od kovovýho nákupního vozíku.
To jsi dopadl ještě dobře, mně někdo udělal tohle a ujel.
Souhlasím ale s tebou, lidi jsou kur*wy... [/quote]
to se mi stát tak se du objesit, leda to nahrát, že do tebe nákej znamej nacouval a dát to přes ručení.
Souhlasím ale s tebou, lidi jsou kur*wy... [/quote]
to se mi stát tak se du objesit, leda to nahrát, že do tebe nákej znamej nacouval a dát to přes ručení.
Cau chlapi tak na tohle musím reagovat! Sice mám AF, ale když jsem jí koupil, tak hned druhé ráno jsem jí měl bez stěračů a na pravé straně chyběla vzadu lišta! O znacích ani nemluvím!!
Na parkovišti u kafladnu jsem seděl v autě (cca měsíc) a najednou přišla starši ženská a jak otvírala své auto "prásk" mě do dveří! Vyletěl jsem jak blesk a slušně sem jí začal domlouvat "jak by se jí líbilo, kdyby tohle někdo udělal jí". A co ona? Ještě byla kráv. sprostá!! Kdyby to byl chlap rozbil bych mu okamžitě hubu i za cenu, že by přijeli policajti! - bych to svedl na to, že on zautočil bezduvodně na moje auto a já bránil svůj majetek
Ano lidi jsou k....!!
Na parkovišti u kafladnu jsem seděl v autě (cca měsíc) a najednou přišla starši ženská a jak otvírala své auto "prásk" mě do dveří! Vyletěl jsem jak blesk a slušně sem jí začal domlouvat "jak by se jí líbilo, kdyby tohle někdo udělal jí". A co ona? Ještě byla kráv. sprostá!! Kdyby to byl chlap rozbil bych mu okamžitě hubu i za cenu, že by přijeli policajti! - bych to svedl na to, že on zautočil bezduvodně na moje auto a já bránil svůj majetek
Ano lidi jsou k....!!
Astra F Caravan X17DTL r.v. 1995 - minulost
Astra G Caravan Z18XE r.v. 2003 současnost
Astra G Caravan Z18XE r.v. 2003 současnost
4 Defender: Kámošovi nabourali předek ( nutná výměna pravého světla + mlhovky, nárazník a pokroucená kapota + blatník ) a také mu to uznali vše jako nové... Docela jsem se divil
Já už si taky zvykám že sem tam se objeví navíc nějaký ten škrábanec nebo zmizí čepičky ventilku či nyní krytka v předním nárazníku na tažné oko
Já už si taky zvykám že sem tam se objeví navíc nějaký ten škrábanec nebo zmizí čepičky ventilku či nyní krytka v předním nárazníku na tažné oko
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 20 led 2008, 18:51, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!