Nové rozvody
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Nové rozvody
Aký máte názor na značku SKF. Je dobrá značka alebo je to len šmejd? Lebo pôjdem meniť rozvody jednému týpkovy a povedal že mi tam bude dávať tieto. Že sú veľmi kvalitné. A dal mi ponuku: 1. kladka 1170 Sk
2. kladka 1050 Sk
3. kladka 1640 Sk
remeň 570 Sk
vodná pumpa 1200 Sk
na to všetko zľavu 20%
Tak ma to výde po zľave 4504 SK a plus robota 1300 Sk= komplet 5800Sk
Je to dobrá ponuka?
2. kladka 1050 Sk
3. kladka 1640 Sk
remeň 570 Sk
vodná pumpa 1200 Sk
na to všetko zľavu 20%
Tak ma to výde po zľave 4504 SK a plus robota 1300 Sk= komplet 5800Sk
Je to dobrá ponuka?
- Reklama
Dělal jsem to v autorizáku Zralý, dávali mi tam to co tam je z výroby, takže rozvody + kladky ( neznám výrobce) a pumpu SKF?, cena i s prací 6000 Kč , tak si to přeber. Hlavně mám doklad v podobě faktury, takže záruku min. 2 roky, ale pokud mi odejdou a potká se mi to, tak bych to možná zkusil i po 4 letech, že byl vadnej matroš.
Mobil : 602318645
ložiska
Buď úplně v klidu, tyto ložiska už používám na své třetí auto a nikdy nebyl žádný problém. Ba naopak jedná se o velmi kvalitní ložiska a když si najdeš na internetu nějakou recenzi tak opravdu v mnoha směrech vítězí. Kolega je montuje již asi 10 sezonu ve svém servisu a nevzpomínám si, že by byl problém. Právě naopak se jedná o ložiska, kde možná trochu více připkatiš za značku,ale toto je ovšem v tomhle případě zůročeno kvalitou.
Trosku od temy, ale...
Cena za ten servis a vymenu je 5800 SKK. Defender sice platil v autorizaku 6000 ale v CZK co ked si preratam dnesnym kurzom tak to mame nieco okolo 7700 SKK a to si myslim ze je uz oproti 5800 vcelku dost velky rozdiel...
Dost casto si vsimam ze neporovnavaju cesky clenovia fora menu v ktorej su ceny ale len ceny samotne a korzovy prepocet idnoruju... Hlavne ked Vam teraz ta ceska koruna posilnuje....alebo nasa oslabuje?...
Cena za ten servis a vymenu je 5800 SKK. Defender sice platil v autorizaku 6000 ale v CZK co ked si preratam dnesnym kurzom tak to mame nieco okolo 7700 SKK a to si myslim ze je uz oproti 5800 vcelku dost velky rozdiel...
Dost casto si vsimam ze neporovnavaju cesky clenovia fora menu v ktorej su ceny ale len ceny samotne a korzovy prepocet idnoruju... Hlavne ked Vam teraz ta ceska koruna posilnuje....alebo nasa oslabuje?...
Kluci, když už je zde vlákno na rozvody, tak se zeptám, víte někdo jak se k těm rozvodům dostat? sundal jsem vzduchový filtr a tu hadici co vede do klapky, podařilo se mi taky sundat čelní horní víko (plastové) od rozvodů, ale to spodní nevím jak oddělat, podařilo se mi odšroubovat jen jeden šroubek - nevím jestli je jich tam více, ale stejně to nějak nešlo oddělat, mám totiž dost volný řemen rozvodů a chtěl jsem ho na napínací kladce trochu poštelovat, jenže se k té kladce nedostanu, nevím jak.. bych to měl udělat?
to nevím jak je u 8V, ale já jsem si to myslel, že se musí ta řemenice sundat, jinak se k těm rozvodům nedostaneš, jen jsem si říkal, že když už to někdo dělal, tak by mi mohl poradit čeho se vyvarovat při této práci, abych byl více v obraze, než to začnu dělat, nikdy jsem to ani nedělal a ani jsem neviděl to někoho dělat, tak nemám o tom vůbec ani "páru" jak na to.HonzaL píše:Jestli je to stejné jako u 1,6 8V, tak musíš sundat řemen k alternátoru, řemenici na klikovce, pak odšroubuješ dolní kryt rozvodů a můžeš tvořit.