Sportive Astra 2,0 DI Caravan...
Sportive Astra 2,0 DI Caravan...
Zdravim...Nehnevajte sa ak tu nieco spravim zle alebo ak sa tie fotky nepridavaju sem ale robim to prvy krat tak ak by nieco tak mi napiste..Skusim tu aj ja hodit par foteciek mojej velkej lasky:-))
Opel Astra 2,0 DI folie,mracitka,16 alu,laktova opierka a dufam ze toho este vela pribudne..Inac vsetko ostatne je uz asi klasika...
PS:dufam ze sa bude pacit.
Pridavam este nejake fotecky..A synologig cvakol smo aj ten interier ako si chcel..tak kuknite.
A moj staly spolocnik:-)
Konecne mi prisli moje vytuzene 17-tky..niesu uplne najluxusnejsie ale myslim ze to bude celkom v pohode..co poviete??
Nevydrzal som to a skusal som to aj bez gumy:-)
Opel Astra 2,0 DI folie,mracitka,16 alu,laktova opierka a dufam ze toho este vela pribudne..Inac vsetko ostatne je uz asi klasika...
PS:dufam ze sa bude pacit.
Pridavam este nejake fotecky..A synologig cvakol smo aj ten interier ako si chcel..tak kuknite.
A moj staly spolocnik:-)
Konecne mi prisli moje vytuzene 17-tky..niesu uplne najluxusnejsie ale myslim ze to bude celkom v pohode..co poviete??
Nevydrzal som to a skusal som to aj bez gumy:-)
Naposledy upravil(a) sportive dne 24 led 2008, 21:34, celkem upraveno 4 x.
- Reklama
velka vdaka
Synologic:: dikes..interier mam klasiku sportivu ae mozem odfotit aspon tu laktovu....vsak sa nic nestane ked tam bude foto...inac dakujem za privitanie
Honz@::no snazim sa starat o nu..po zime by som ju chcel este raz nalesit..tiez ti dakujem za pochvalu
Jocker:mas super postreh..pneu boli naopak..ja som ich potom vymenil a pak smo kupil dunlopy bo tie co su na prvej foto boli uz veeelmi spatne..Inac aj tebe dakujem za pochvalu..
PS: dufam ze sa uvidime na nejako tom zraze..
Cus zatial..
Honz@::no snazim sa starat o nu..po zime by som ju chcel este raz nalesit..tiez ti dakujem za pochvalu
Jocker:mas super postreh..pneu boli naopak..ja som ich potom vymenil a pak smo kupil dunlopy bo tie co su na prvej foto boli uz veeelmi spatne..Inac aj tebe dakujem za pochvalu..
PS: dufam ze sa uvidime na nejako tom zraze..
Cus zatial..
Dalsie foto
Tak dal som tam este nejake fotecky..
Objednal som si este 17 alu tak ak to vyjde tak potom dam foto...
Objednal som si este 17 alu tak ak to vyjde tak potom dam foto...
Pěkný kombajnek ,ta červená mu sluší.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261