ach ta STK
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh, byl nějakej měkkej po svátcích... Ale hlavně že už to máš v cajku... tak ať slouží.... (stejně si ho měl poslat do prdele)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- Luboš X17DTL
Jestli počítáš s autem i na další STK, tak si to raději ještě nějakým způsobem ošetři, ať neděláš to samé za dva roky. Jinak gratulace je namístě.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
diky urcite s autem pocitam, cislo uz tam bude na veky na motoru, je na naolejovane casti, takze to uz nevyrezne, kdo vi co by se s tim mohlo stat az to treba jednou zvednu nekde a to cislo tam nebude no snad uz se to nestane a priste kazdopadne jedu uplne jinam, radsi si zajedu kamkoliv nez resit tohle znovaLuboš X17DTL píše:Jestli počítáš s autem i na další STK, tak si to raději ještě nějakým způsobem ošetři, ať neděláš to samé za dva roky. Jinak gratulace je namístě.
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
re
Přesně tímhle jsem si prošel, ale ne s takovým bl...na stk jako ty , jen mi do protokolu napsal "vyrezlý typ motoru , nutné obnovení ražby" s tím šup na úřad , jeden papír a hurá do firmy kde to za 180 kč znovu vyrazily , ono to je docela častej problém , ale když natrefíš na hov...na stk tak ti to hódně znepříjemní. Tak ještě že si dobře dopadl možná kdybys mu dal 500 navíc ta by nebyl problém , i když oni si ted nic neberou , pokud mu to nedáš předem tak hraje neúplatného
Zdravím pánové. Dneska jsem absolvoval STK. Měl jsem docela kliku. Technik byl evidentně nováček(byl pod dohledem), starší pán, slušně vychovanej.
POVINNÁ VÝBAVA- v pořádku.
VIN jsem mu ukázal. Číslo motoru mám vymazané.
TYP MOTORU!!! Moje odpověď: Tady na tom rezavím kusu- X16XEL. On: V POŘÁDKU!!!!!
Další překvapení mě čekalo, když mě zavolal do jámy pod auto(už sem čul problém). V pořádku, "akorát" REZAVÝ BRZDOVY TRUBIČKY! Do protokolu zapsal Koroze-rám. To byla rána- ten kámen co mi spad ze srdce.
Geometrie v pořádku, a pak jsou na řadě brzdy. Přední na 100%. Ale ruční, tu zkoušel několikrát, že prej to je dost slabý(známe-ruční, bubny OPEL). Pak vylez z auta a vzal mě k jakémusi grafu, "kolik Váží vaše auto?" Řikám 1350. Tak mi ukázal ten graf a ejhle, ono to je v pořádku!!!!
Málem se mi omluvil!
Pak už jen světla-OK.
Auto je v pořádku, známka vylepena. Když jsem odjížděl, tak poznamenal ten jeho dozor, že 13. jezděj na technickou jen opravdoví optimisti
Jinak STK Turnov.
POVINNÁ VÝBAVA- v pořádku.
VIN jsem mu ukázal. Číslo motoru mám vymazané.
TYP MOTORU!!! Moje odpověď: Tady na tom rezavím kusu- X16XEL. On: V POŘÁDKU!!!!!
Další překvapení mě čekalo, když mě zavolal do jámy pod auto(už sem čul problém). V pořádku, "akorát" REZAVÝ BRZDOVY TRUBIČKY! Do protokolu zapsal Koroze-rám. To byla rána- ten kámen co mi spad ze srdce.
Geometrie v pořádku, a pak jsou na řadě brzdy. Přední na 100%. Ale ruční, tu zkoušel několikrát, že prej to je dost slabý(známe-ruční, bubny OPEL). Pak vylez z auta a vzal mě k jakémusi grafu, "kolik Váží vaše auto?" Řikám 1350. Tak mi ukázal ten graf a ejhle, ono to je v pořádku!!!!
Málem se mi omluvil!
Pak už jen světla-OK.
Auto je v pořádku, známka vylepena. Když jsem odjížděl, tak poznamenal ten jeho dozor, že 13. jezděj na technickou jen opravdoví optimisti
Jinak STK Turnov.