Ako zapojit zosik+subwoofer??
Re: Ako zapojit zosik+subwoofer??
no ja sa musim priznat, ja som ople moc nemusel nikdy ...ale sa mi naskytla dobra kupa astricky tak som "zariskoval" a kupil ju a som spokojny, takze som sa mylil v mojej mienke o oploch...ale zas, nemam ju dlho, cas ukaze
povodne som mal vyhladnutu Audi 80 1,9TDi rv 1995 ...nastastie ten coi ju preedaval bol drbko a koli nemu som sa prehnal zbytocne 300km, elbo sme boli dohodnuty a ked tam dojdem mi povie ze je odcestovany...tak mam astrciku
povodne som mal vyhladnutu Audi 80 1,9TDi rv 1995 ...nastastie ten coi ju preedaval bol drbko a koli nemu som sa prehnal zbytocne 300km, elbo sme boli dohodnuty a ked tam dojdem mi povie ze je odcestovany...tak mam astrciku
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Aha,tak to je škoda,ale ted máš astru a můžeš tu snáma pěkně pokecávat!
Ještě když jsem se o auta moc nezajímal,tak mi bylo jedno co budu mít,vybíral jsem podle vzhledu jako první káru jsem měl rapida v super stavu,hodil jsem do něj motor s Fakera+závodní A výfuk+ filtr a nějaké ty věci jako křídlo.předělala jsem zadní světla i přední,mračítko na okně a na haubně,folie,zrcátka,podřezal přední pružiny a aparatůru jak prase!Hele ten lítal 200km/h,přetočil jsem tachec až na doraz!Koupil jsem ho za 20tis a po dvou letech jsem ho prodal za 30tis.vyhlídl jsem si pěknou astru F,koupil jsem jí na podzim,zavřel do garáže a celou zimu na ní makal,dal jsem za ní 60000,- a narval do ní dalších tak 60000,- ,jen aparatůrka vyšla na 30tis a těch hodin co sem u ní strávil,dodělal jsem jí na jaře,už bylo pěkně,tak mě to vylákalo jí vyndat,tak jsem jí umil,pojezdil do večera cca 50km a na noc šla opět do garáže kterou jsem měl pronajatou v jednom areálu, s tím,že jsem měl ještě objednán nasávač na kapotu a že si ho tam přidělám až dojde,odvozím vercajk dom a doladím maličké drobnosti!Po zaparkování jsem šel dom spát a ráno bomba zpráva hned po probuzení než jsem šel do worku,schořelo ti auto,málem to se mnou seklo,šel jsem tam,hasiči,policajti vid,nějaký zmrdi mi vyhradli aparát a auto i s garáží zapálili!!!Dobrý ne,poldi nic nevyřešili a případ byl odložen!Takže kastle do šrotu,dali mi cc 1500,- a já scháněl po německu Fko,že si dotáhnu a hodím na ty papíry,po 2tis eur samý vraky a na 2tis jsem už nechtel jít,to už jsem nechtěl dávat tolik za tak starý auto,tak jsem papíry prodal za 10tis a šel do Gčka,mám ho cca 4roky a spokojenost,nikde mě nenechalo,nic se mi na tom nesere,jen jsem 2krát už měnil diodovej můstek v altíku,ale to je prej normal,Gčka na to přý trpí!A oplík ke mě už nejak přirostl,a opel je ted nejkvalitnější automobilka v NJ,a to je co říct o proti VW,audi,bmw atd. jinak je na 4místě v kvalitě myslím v evropě a vw na 15ctým,to je co říct,na to,že vw byly hodně dobří a taky na předních nístech v žebříčku!
Kurwa já se nějak rozepsal
Ještě když jsem se o auta moc nezajímal,tak mi bylo jedno co budu mít,vybíral jsem podle vzhledu jako první káru jsem měl rapida v super stavu,hodil jsem do něj motor s Fakera+závodní A výfuk+ filtr a nějaké ty věci jako křídlo.předělala jsem zadní světla i přední,mračítko na okně a na haubně,folie,zrcátka,podřezal přední pružiny a aparatůru jak prase!Hele ten lítal 200km/h,přetočil jsem tachec až na doraz!Koupil jsem ho za 20tis a po dvou letech jsem ho prodal za 30tis.vyhlídl jsem si pěknou astru F,koupil jsem jí na podzim,zavřel do garáže a celou zimu na ní makal,dal jsem za ní 60000,- a narval do ní dalších tak 60000,- ,jen aparatůrka vyšla na 30tis a těch hodin co sem u ní strávil,dodělal jsem jí na jaře,už bylo pěkně,tak mě to vylákalo jí vyndat,tak jsem jí umil,pojezdil do večera cca 50km a na noc šla opět do garáže kterou jsem měl pronajatou v jednom areálu, s tím,že jsem měl ještě objednán nasávač na kapotu a že si ho tam přidělám až dojde,odvozím vercajk dom a doladím maličké drobnosti!Po zaparkování jsem šel dom spát a ráno bomba zpráva hned po probuzení než jsem šel do worku,schořelo ti auto,málem to se mnou seklo,šel jsem tam,hasiči,policajti vid,nějaký zmrdi mi vyhradli aparát a auto i s garáží zapálili!!!Dobrý ne,poldi nic nevyřešili a případ byl odložen!Takže kastle do šrotu,dali mi cc 1500,- a já scháněl po německu Fko,že si dotáhnu a hodím na ty papíry,po 2tis eur samý vraky a na 2tis jsem už nechtel jít,to už jsem nechtěl dávat tolik za tak starý auto,tak jsem papíry prodal za 10tis a šel do Gčka,mám ho cca 4roky a spokojenost,nikde mě nenechalo,nic se mi na tom nesere,jen jsem 2krát už měnil diodovej můstek v altíku,ale to je prej normal,Gčka na to přý trpí!A oplík ke mě už nejak přirostl,a opel je ted nejkvalitnější automobilka v NJ,a to je co říct o proti VW,audi,bmw atd. jinak je na 4místě v kvalitě myslím v evropě a vw na 15ctým,to je co říct,na to,že vw byly hodně dobří a taky na předních nístech v žebříčku!
Kurwa já se nějak rozepsal
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
no astricka je moja prva, tak snad ma nesklame...to si mal strasnu smolu, takym ludom vykrutit secky prsty co to urobili. ani si bewem prestavit ako si sa musel citi ked si videl zhorenu kasnu
inaq k tej skodovici, nemas nake fotos alebo videa? rad by som kukol
//juhuu 200-tý prispevok
inaq k tej skodovici, nemas nake fotos alebo videa? rad by som kukol
//juhuu 200-tý prispevok
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
no brečel jsem jak želva když jsem jí viděl,už jsem měl strah si i koupit další auto a i rádoïo do něj!Já i vím kdo to udělal,ale jak schořela celá garáž,tak nebyly ani otisky a nešlo to prokázat,mít pistoli a povolení střílet zmrdy,tak tu vystřílim půl města!!! Foto má kámoš v pc,písnu mu at mi je pošle a ukážu,video nemám žádný bohužel,jen asi 3 cd jak jezdíme v zimě naše škoda akce na sněhu,drifty,pár nehod atd,ale to jsme jezdili jen s normal škodkama co ném jich nebylo líto,hele to byla prdel,jakou si nikdy neviděl vždycky!Ted už to nejde co zavedli ty drahý přepisi,já vždy koupil škodku za 1000,- a jen s techničákem a bez pojistky,to ještě taky nebyly body!Ted už to nejde,velká škoda,s jiným autem za pár kaček nezažiješ na sněhu větší prdel,hlavně to má náhon na prdel!Taky sme se tahali na sánkách za škodkou,masakr!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jinak tady je jen na ukázku ta aktivní vyhybka...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
fuuha diky tak ale takuto sranu vidim prvy raz heh
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
super vychytávka!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Mám dotaz, existuje subwoofer, který se napojí pouze do výstupu na subwoofer u rádia? Nebo musí mít buď zesilovač nebo napájení...?
Našel jsem na netu xplod a pán tvrdí, že ho stačí napojit jen na rádio ...
Našel jsem na netu xplod a pán tvrdí, že ho stačí napojit jen na rádio ...
Astra G 1.7 DTI, 2003