Problém s VDO DAYTON 2304
Re: Problém s VDO DAYTON 2304
Mne funguje uz skoro rok bez problemu.Akorat 1x praaasklo ve stredovem panelu a zhasl displej,jestli jelo radio nevim,kazdopadne stacilo vymenit pojistku.Nedavno po nasazeni panelu radia ani tuk,po dalsich pokuset jen poblikaval,opet pojistka.
Na muj vkus dobry zvuk,vzhled,podpora ovladani na volantu,zvysovani hlasitosti podle rychlosti super.Akorat skoda,ze neumi modre podsviceni
Tak snad bude slouzit jeste dlouho..
Na muj vkus dobry zvuk,vzhled,podpora ovladani na volantu,zvysovani hlasitosti podle rychlosti super.Akorat skoda,ze neumi modre podsviceni
Tak snad bude slouzit jeste dlouho..
- Reklama
Ahojte, chcem sa spytat, v com moze byt problem.Mam toto radio len velmi kratko, sa s nim este zoznamujem. Ked s autom stojim, je jedno ci je motor vypaty alebo nastartovany, a radio pocuvam zapate uplne potichu, je jedno ci radio alebo CD, tak hra pekne. Ale akonahle sa pohnem , tak na urovni hlasitosti 1 , 2, 3 si radio samovolne pridava a hned aj zoslabuje.Proste hrozne kolise uroven hlasitosti. Ale ked uz dam hlasitost na uroven 4, tak to prestane robit.
Ale ako pisem, ked s autom stojim, tak to nerobi...v com moze byt chyba?
Mam aj redukciu AC7804 a nepripojil som jeden kablik, volant som zapojil, aj displej, ale ostal mi tam este jeden volny kablik - ale je zaizolovany...Moze to byt koli tomu ze som ho mal niekam zapojit? Dakujem.
Ale ako pisem, ked s autom stojim, tak to nerobi...v com moze byt chyba?
Mam aj redukciu AC7804 a nepripojil som jeden kablik, volant som zapojil, aj displej, ale ostal mi tam este jeden volny kablik - ale je zaizolovany...Moze to byt koli tomu ze som ho mal niekam zapojit? Dakujem.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Nemám čas na to kouknout pořádně, tak jsem Ti na mail poslal aspoň instalační manuál (myslím, že od Markyho)
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Máš zapnutou funkci Hlasitost podle ryhlosti jízdy a tato do úrovně hlasitosti 4 dělá u tohoto rádia to co popisuješ, mám s tím takovou zkušenost a potvrdí to i Salám. A ted mi vlastně dochází že když už jsem to rádio 2x reklamoval tak toto jsem zapoměl uvést do popisu závad Dík a přeju pevné nervy s tímto neskutečným ShitRádiem
Miguello, dakujem.....TOto som si uz stiahol.Vsetko mam zapojene spravne, az na ten jeden kablik co mi ostal nezapojeny z tej redukcie. Hmm. Inac radio hra pekne... A to je teda dovod ho reklamovat?Je to zavada?Alebo iba treba daco nastavit, alebo prehodit?
Hribek, a ako tu funkciu vypnem?Ja ju totizto vobec nepotrebujem....Radio si viem aj sam pridat alebo ubrat co sa tyka hlasitosti.A ani nechcem aby mi to podla rychlosti pridavalo
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
podla mna to Hribek myslel ironicky, ze je to funkcia, bude to asi vseobecna bezna zavada tychto radii.
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Máš k tomu manuál? ja to tam popsané z hlavy už to nevím ale odpoledne se ti mužu mrknout.
Jestli je to důvod k reklamaci to nevím já jsem reklamoval jinou závadu tak toto jsem k tomu přidat mohl.
Jeden nezapojený drát z té redukce mám taky, ale je zaizolovaný a v návodu co tady dal Marky není posáno žádné jeho zapojení.
Jestli je to důvod k reklamaci to nevím já jsem reklamoval jinou závadu tak toto jsem k tomu přidat mohl.
Jeden nezapojený drát z té redukce mám taky, ale je zaizolovaný a v návodu co tady dal Marky není posáno žádné jeho zapojení.
2 Hribek: Pokud to není závada nebo skutečně neblbne ten kablík (nebo poťák hlasitosti), tak máš nejspíš pravdu a protože problém bývá z 10ti možných ten nejméně pravděpodobný nebo ten nejjednodušší, tak bych se k tomu taky klonil. Spíš bych ale řekl, že má ŠPATNĚ nastavenou úpravu hlasitosti podle rychlosti, takže:
2 langdon2: Nastav to přesně podle manuálu, tj. vypnout rádio a zapnout se zmáčknutím něčeho (teď už nevím čeho, ale v manuálu to je) a při konstantní rychlosti 50km/h (já to mám na 30km/h) opět zmáčknout.
2 langdon2: Nastav to přesně podle manuálu, tj. vypnout rádio a zapnout se zmáčknutím něčeho (teď už nevím čeho, ale v manuálu to je) a při konstantní rychlosti 50km/h (já to mám na 30km/h) opět zmáčknout.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Nene nemyslel jsem to ironicky, To rádio umí přizpůsobovat hlasitost dle rychlosti jízdy , problém je že to bezproblémově funguje až od hlasitosti stupen 4. Na 1-3 to kolísá nahoru/dolůbahy píše:podla mna to Hribek myslel ironicky, ze je to funkcia, bude to asi vseobecna bezna zavada tychto radii.
Náhodou mně se ta funkce líbí, nemusím stále štelovat rádio (byť mám ovládání na volantu) když zrychlím => větší hluk v kabině.
A nastaveno to mám na 2ku a bez problémů (u 4 už jsou ty rozdíly v přidání hlasitosti velmi zřetelné, prostě velký skok).
Vypnout to myslím jde nastavením na 0, ale nejsem si jistý, nemám u sebe manuál.
A nastaveno to mám na 2ku a bez problémů (u 4 už jsou ty rozdíly v přidání hlasitosti velmi zřetelné, prostě velký skok).
Vypnout to myslím jde nastavením na 0, ale nejsem si jistý, nemám u sebe manuál.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Já nemyslím že by to špatně fungovalo při nastavení samotné funkce na stupen 1-3, to je něco jiného, Mylsím to tak že pokud je zapnuta funkce Hlasitos podle rychlosti jízdy(je jedno jestli na stupen 1, nebo 4 tak pokud máš potom puštěno rádio potichu ( do Hlasitosti 3) tak to automatické zesilování/ ubírání nefunguje korektně dokud se hlasitost nedostane nad uroven 4.Miguello píše:...
.....
Diky chalani, ale ja tuto funkciu ani nechcem vyuzivat.Mam multif. volant, tam ti vyhovuje viacej...A aj tak sa vecsinou v aute s niekym rozpravam a tak radio hra iba tak do pozadia.
2 Hribek: Jasný, tys myslel hlasitost 4 a já stupeň 4, máš recht..
Na 1-3 nepouštím, po zapnutí mám nastaveno 5 (a max tak na 12-15, abyste si nemysleli že jedu na max jako husto-pyčo-tunig-rovnej-kschilt-kááááámo-tuc-tuc-tuc )
Na 1-3 nepouštím, po zapnutí mám nastaveno 5 (a max tak na 12-15, abyste si nemysleli že jedu na max jako husto-pyčo-tunig-rovnej-kschilt-kááááámo-tuc-tuc-tuc )
Preco, ved ono to hra dost silno uz na tej urovni hlasitosti 4.
Ja ked normal po meste jazdim, tak mam bezne tak na trojke pustene radio. A to uplne staci.
Ja ked normal po meste jazdim, tak mam bezne tak na trojke pustene radio. A to uplne staci.