moje nove repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
Honzza

Příspěvek od Honzza » 18 úno 2007, 10:42

xpx: mam jenom auto :P Melas prijet za nama do Plzne na sraz a videla bys ho zive :P :P :D
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 úno 2007, 10:43

sakra :) no tak priste :) to mate predem hlasit ze tam budou takovy zajimavy objekty :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

tappaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tappaja » 19 úno 2007, 12:03

Honzza píše:
pepca píše::wink: tak v čera na srze v Plzni byl nějaký borec s cliem,ten tam měl opravdu boží muziku,asi to dělá na zakázku,měl to zřejmně jako předváděčku,Jarouš,princ Wiliam od něj dostal nějakou brožuru,tak bude vědět více informací co to bylo zač :D
www.vehiclecz.cz :wink: :wink: :D Pokud budete chtit nejaky "private" :D fotky tak bych mohl nejaky sehnat pac kamosovo segra toho kluka zna moc dobre :lol:
No neco co se tvari jako nepovedena kopie Alpiny moc serioznosti ve me nevzbuzuje. Stale plati, ze nejsme tak bohati, abysme kupovali levny veci...
99' Astra Caravan 1.6 16V

jancici

Příspěvek od jancici » 04 dub 2007, 22:11

milosh píše:Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi :wink:
sorry ze takto neskoro odpovedam, som bol dost busy.

ako som pisal, som velmi spokojny s vymenou, povodne som mal repraky len vpredu a to boli sirokopasmove.
basy hraju velmi dobre, samozrejme toto je moj pocit ;-)
moj nazor na hudbu v aute je ze chcem pocut fsetko, basy stredy vysky, a teraz to aj pekne pocut takze mi to staci.

tie podlozky z MDF som robil tak ze skor som vyrezal vonkjsi tvar, takze som mal nieco ako trojuholnik, { lebo sa chyta 3 srobmy}, skor som zobral papier a spravil 3 diery v miestach na sroby a este som priblizne nakreslil vonkasi tvar, to som vystrihol, obkreslil na MDF a vyrezal. potom som to prisposoboval aby to co najlepsie sadlo na dvere {plech}. vonkajsi tvar musi byt vacsi ako je reprak !!! takze treba davat pozor. ked sami zdalo ze to sadne dobre tak som obrekslil reprak a vyrezal velku dieru ;-)
potom som MDF podlozku natral takou gumenou farbou aby zbytocne nenasiakla vodou, vlhkostou.

james11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james11 » 23 kvě 2007, 20:27

chtělo by to opravdu ty fotky...
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252

Odpovědět