moje nove repro
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No neco co se tvari jako nepovedena kopie Alpiny moc serioznosti ve me nevzbuzuje. Stale plati, ze nejsme tak bohati, abysme kupovali levny veci...Honzza píše:www.vehiclecz.cz Pokud budete chtit nejaky "private" fotky tak bych mohl nejaky sehnat pac kamosovo segra toho kluka zna moc dobrepepca píše: tak v čera na srze v Plzni byl nějaký borec s cliem,ten tam měl opravdu boží muziku,asi to dělá na zakázku,měl to zřejmně jako předváděčku,Jarouš,princ Wiliam od něj dostal nějakou brožuru,tak bude vědět více informací co to bylo zač
99' Astra Caravan 1.6 16V
sorry ze takto neskoro odpovedam, som bol dost busy.milosh píše:Foto sem, hlavne mi popis jak jsi pridelal ty MDF podlozky do dveri? JA uz objednal plastovy, ale MDF bych dal samozrejme radsi
ako som pisal, som velmi spokojny s vymenou, povodne som mal repraky len vpredu a to boli sirokopasmove.
basy hraju velmi dobre, samozrejme toto je moj pocit
moj nazor na hudbu v aute je ze chcem pocut fsetko, basy stredy vysky, a teraz to aj pekne pocut takze mi to staci.
tie podlozky z MDF som robil tak ze skor som vyrezal vonkjsi tvar, takze som mal nieco ako trojuholnik, { lebo sa chyta 3 srobmy}, skor som zobral papier a spravil 3 diery v miestach na sroby a este som priblizne nakreslil vonkasi tvar, to som vystrihol, obkreslil na MDF a vyrezal. potom som to prisposoboval aby to co najlepsie sadlo na dvere {plech}. vonkajsi tvar musi byt vacsi ako je reprak !!! takze treba davat pozor. ked sami zdalo ze to sadne dobre tak som obrekslil reprak a vyrezal velku dieru
potom som MDF podlozku natral takou gumenou farbou aby zbytocne nenasiakla vodou, vlhkostou.