![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...
Vojta píše:sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...
a co je ti to platný ... to si ho můžeš vzít rovnou sebou...pepca píše:Vojta píše:sorry ale to trochu nedává smyls, když se vypne tak jak si může hrát dál?pepca píše:...je po pískání a rádio si hraje též dál,mám ho totiž nastavené že po vytažení klíčku se samo vypne...jsem zapomněl napsat,že si ho opět zapnu,se omlouvám,holt jsem to rádio zapomněl zase zapnout,podstatný je,že než vylezu vytáhnu klíček,opět zasunu,jen neotáčet ve spínačce,jen zasunout a můžeš dveře otvírat a zavírat neustále a nic nepíská.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |