tak bohužel to nevyfotím, to bych ho musel vyndat a do toho už nejdugenius0011 píše:nedělal sem já ale nechal udělat, na tohle sem absolutní LAMAzítra vyfotím

tak bohužel to nevyfotím, to bych ho musel vyndat a do toho už nejdugenius0011 píše:nedělal sem já ale nechal udělat, na tohle sem absolutní LAMAzítra vyfotím
já myslel že je to zespoda vidět, ale bohuželkamarek píše:OK, nevadi. aj som sa cudoval ze to chces iba kvoli foto rozoberat...![]()
pročti si TOTO9562 píše:borci, mám kombajn, 17 kola, prostě bomba. Akorát je to tak na žinku, nebo houbu. Okna mám uplně mokrý. Má přepínač okruhů nějak cvaknout?
Tak nevím, jestli je tohle nějaká sranda, nebo snad existuje astra bez vyhřívání zadního skla?loki píše:A co zadní okno? Přední-boční žádný problém, ale zadní, když je v autě více lidí v tom SPRÁVNÉM počasí - zamlženo. Nacpat snad do zadního plata nějaký pořádný ventilátor...?!
Každopádně kolega měl na zadním platě v š120 větráček z PC. Ale nevím, jaký to mělo účinek.loki píše:Jasně, jen foukat tam vzduch, nemusím při tom vyhřívat i zpět. zrcádko...každopádně spíš taková ironická připomínka
Znam lidi kteri ani v situaci kdy je hnusne zima, prsi a plny auto lidi nedaj vetrak vic nez na 1 a to pak je problemmonderka1 píše:JA mam klapku v poradku,filtr novy a kdyz vezu ctyri lidi a tak mam zadni bocni zamlzene jako svine!!§
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |