tak bohužel to nevyfotím, to bych ho musel vyndat a do toho už nejdu je to pěkná pakárnagenius0011 píše:nedělal sem já ale nechal udělat, na tohle sem absolutní LAMA zítra vyfotím
MLŽENÍ
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Reklama
Re: MLŽENÍ
OK, nevadi. aj som sa cudoval ze to chces iba kvoli foto rozoberat...
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
já myslel že je to zespoda vidět, ale bohužel nejsou vidět ty koncáky jen kousek toho servakamarek píše:OK, nevadi. aj som sa cudoval ze to chces iba kvoli foto rozoberat...
borci, mám kombajn, 17 kola, prostě bomba. Akorát je to tak na žinku, nebo houbu. Okna mám uplně mokrý. Má přepínač okruhů nějak cvaknout?
kombajn v přestavbě, 4x kotouče, klima, 4x okna, 17 kolečka, denní světla a stále hledáme co holce koupíme....... Brno je zlatá loď
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
pročti si TOTO9562 píše:borci, mám kombajn, 17 kola, prostě bomba. Akorát je to tak na žinku, nebo houbu. Okna mám uplně mokrý. Má přepínač okruhů nějak cvaknout?
Mlžení oken se dá odsranit,že se podiváš na klapku vnitřní cirkulace jestli je zavřená jinak ti bere vnitřní vlhký vzduch a to je ten problém,a ještě tu mám jednu skušenost z nefukčností motorku topení jel jen na 4- a 123mrtvá jeto tepelná pojistka TSF142ZA 14Kč a je na teplotu 142C-10A dáse koupit v GE-Electronic a připájise místo té spálené akorád se musi troch chladit při pájení aby neodešla tavná část při zahřátí
A co zadní okno? Přední-boční žádný problém, ale zadní, když je v autě více lidí v tom SPRÁVNÉM počasí - zamlženo. Nacpat snad do zadního plata nějaký pořádný ventilátor...?!
Tak nevím, jestli je tohle nějaká sranda, nebo snad existuje astra bez vyhřívání zadního skla?loki píše:A co zadní okno? Přední-boční žádný problém, ale zadní, když je v autě více lidí v tom SPRÁVNÉM počasí - zamlženo. Nacpat snad do zadního plata nějaký pořádný ventilátor...?!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Jasně, jen foukat tam vzduch, nemusím při tom vyhřívat i zpět. zrcádko ...každopádně spíš taková ironická připomínka
Každopádně kolega měl na zadním platě v š120 větráček z PC. Ale nevím, jaký to mělo účinek.loki píše:Jasně, jen foukat tam vzduch, nemusím při tom vyhřívat i zpět. zrcádko ...každopádně spíš taková ironická připomínka
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Kámo, vyměň si pylový filtr.
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
JA mam klapku v poradku,filtr novy a kdyz vezu ctyri lidi a tak mam zadni bocni zamlzene jako svine!!§
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Znam lidi kteri ani v situaci kdy je hnusne zima, prsi a plny auto lidi nedaj vetrak vic nez na 1 a to pak je problemmonderka1 píše:JA mam klapku v poradku,filtr novy a kdyz vezu ctyri lidi a tak mam zadni bocni zamlzene jako svine!!§
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet