manžeta řadíci paky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 24 lis 2008, 19:23

Aha,já už vím proč jsem to neřešil,já měl chromovanou řadičku a ta je přece na imbus.... :D :) :D
ASTRA LA VISTA

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 24 lis 2008, 19:29

Frydex píše:Ja měl podobný problémek, ale stačilo kůži chvíli nechat na kouli a povolila, pak jsem ji přetáhnul..
no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problem
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

gelty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gelty » 24 lis 2008, 20:08

Vojta píše:
Frydex píše:Ja měl podobný problémek, ale stačilo kůži chvíli nechat na kouli a povolila, pak jsem ji přetáhnul..
no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problem
Tak manžeta je opravdu dle originálu, přesný střih. Akorát rozdíl je v tom,že originál je z koženky, která se natahuje,kdežto kůže takhle elastická není. Manžet na Astry jsem dělal opravdu hoooodně, což tady klubáci mohou potvrdit. Jen sem tam se někdo ozve, tady na fóru, že to nemůže přetáhnout přes hlavici. :? Když někdo s tím má problém, tak by bylo fajn se ozvat samotnému výrobci se kterým se to dá řešit a né hned ho tady špinit... (Většina lidí při montáži to totiž dělá tak (byl sem mnohokrát u toho :wink: ) že tu hlavici sundají, natáhnou manžetu a hlavici opět nasadí. No, ono to totiž tak dělá snad každý, při montáži jakéhokoli auta.... :D
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz

spermin

Příspěvek od spermin » 24 lis 2008, 20:10

šlo to trochu z tuha ale to je v pořádku. 8)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 24 lis 2008, 20:13

gelty píše:
Vojta píše:
Tak manžeta je opravdu dle originálu, přesný střih. Akorát rozdíl je v tom,že originál je z koženky, která se natahuje,kdežto kůže takhle elastická není. Manžet na Astry jsem dělal opravdu hoooodně, což tady klubáci mohou potvrdit. Jen sem tam se někdo ozve, tady na fóru, že to nemůže přetáhnout přes hlavici. :? Když někdo s tím má problém, tak by bylo fajn se ozvat samotnému výrobci se kterým se to dá řešit a né hned ho tady špinit... (Většina lidí při montáži to totiž dělá tak (byl sem mnohokrát u toho :wink: ) že tu hlavici sundají, natáhnou manžetu a hlavici opět nasadí. No, ono to totiž tak dělá snad každý, při montáži jakéhokoli auta.... :D
tak tos asi nikdy nesundával kouli na astře chytrolíne, nehledě na to že orig. koženka teda fakt elastická neni, prostě tvoje manžeta je užší než originál, tak by možná bylo lepší si někde ten originál sehnat a udělat si novej mustr, než mě tady přemlouvat abych sundával kouli nebo si mnul kůži mezi prstama

druhá věc je že absolutně neseděly ty vystřižený díry tam kde se to navlíká na rámeček, prostě fušeřina...a ne levná... za ty prachy bych si představoval profi výrobek

Petulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petulinek » 24 lis 2008, 20:47

Já se teda musim geltyho zastat, nedavno jsem si koupil manzetu, prevedl penizky, za par dni mel manzetu, sedela jak ulita, jak diry tak i pres kouli na fofrklacku... Sla ztuha, ale sla... Takze naprosto profi prace, profi pratelsky pristup. A petikilo neni zase tolik penez, abych je za kvalitni kuzi rad nedal. Pokud je nekdo socka a chce kupovat kozenku na trhu od Tamanu, je to jeho vec... Ale jak se rika - nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci :)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 24 lis 2008, 20:52

Petulinek píše:...A petikilo neni zase tolik penez, abych je za kvalitni kuzi rad nedal...
za kvalitní výrobek 500 klidně dám, ale já kvalitní výrobek nedostal

gelty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gelty » 24 lis 2008, 20:54

Vojta píše:
gelty píše:
Vojta píše: no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problem
tak tos asi nikdy nesundával kouli na astře chytrolíne, nehledě na to že orig. koženka teda fakt elastická neni, prostě tvoje manžeta je užší než originál, tak by možná bylo lepší si někde ten originál sehnat a udělat si novej mustr, než mě tady přemlouvat abych sundával kouli nebo si mnul kůži mezi prstama

druhá věc je že absolutně neseděly ty vystřižený díry tam kde se to navlíká na rámeček, prostě fušeřina...a ne levná... za ty prachy bych si představoval profi výrobek
Bohužel, tě musím zklamat, ale sundával. Koženka opravdu elastická je. Pokud tvrdíš,že naše manžeta je užší, tak je vyfoť vedle sebe aby i ostatní viděli,jak ta naše manžeta je úžší než ta koženková. A dále, všechny manžety jsou dle originálního střihu, žádný laciný asijský střih.
Ty díry jsou také dle originálu, a ikdyž by neseděly,tak to na držení manžety v rámečku zásadní vliv nemá a za další bych prosil o férové jednání a né jednostrané špinění pubertálního charakteru.
Pokud je tato manžeta pro tebe opravdová fušeřina a opravdu seženeš za ty "velké " prachy originál a ještě v kůži, rád se o tom poděl s ostatníma. I já bych rád koupil originál z kůže od Oplu za 500 :D

A pokud opravdu je to tak nekvalitní výrobek, budu rád,jak ji pošleš zpět a obratem ti přepošlu zpět peníze. Myslím, že z mé strany jsem jednal a stále jednám férově a nemám rád, když na mne za mýmy zády někdo háže špínu, protože se špatně vyspal, nebo si nějak léčí komplexy. Tím tuto konverzaci považuji za ukončenou a nemíním se k ní vracet.
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 24 lis 2008, 21:04

gelty píše:
Bohužel, tě musím zklamat, ale sundával. Koženka opravdu elastická je. Pokud tvrdíš,že naše manžeta je užší, tak je vyfoť vedle sebe aby i ostatní viděli,jak ta naše manžeta je úžší než ta koženková. A dále, všechny manžety jsou dle originálního střihu, žádný laciný asijský střih.
Ty díry jsou také dle originálu, a ikdyž by neseděly,tak to na držení manžety v rámečku zásadní vliv nemá a za další bych prosil o férové jednání a né jednostrané špinění pubertálního charakteru.
Pokud je tato manžeta pro tebe opravdová fušeřina a opravdu seženeš za ty "velké " prachy originál a ještě v kůži, rád se o tom poděl s ostatníma. I já bych rád koupil originál z kůže od Oplu za 500 :D

A pokud opravdu je to tak nekvalitní výrobek, budu rád,jak ji pošleš zpět a obratem ti přepošlu zpět peníze. Myslím, že z mé strany jsem jednal a stále jednám férově a nemám rád, když na mne za mýmy zády někdo háže špínu, protože se špatně vyspal, nebo si nějak léčí komplexy. Tím tuto konverzaci považuji za ukončenou a nemíním se k ní vracet.
tak když sundával tak musíš vědět co to je za kravinu to někomu radit

koženka elastická v mé astře nebyla (a ve všech astrách co sem kdy "mel v ruce"), zřejmě si měl nějakou speciální verzi a proto to možná nesedí...

sám si přiznal před časem že ty díry byly špatně a že si to dal do pořádku (manžetu už mam delší dobu)

mam to už v autě, vyndávat to znova nebudu protože bych ji musel zase rozpárat a pak zase po nasazení zašít

nikdy sem netvrdil že seženu original v kůži za 500, kdybys byl trochu věci znalej tak víš že orig. nikdy neni z pravý kůže

jinak doporučuju všem aby se rozhlédli kolem sebe, všude je spousta šikovnejch lidí který manžety šijou na zakázku a ceny se pohybujou běžně pod půlku ceny co má gelty, materiál stejně kvalitní, kvalita práce vyšší... škoda že sem to nevěděl než sem si ji objednal

svuj nekvalitní výrobek neomlouvej nějakejma kecama o špatnym vyspání, léčení komplexů atd., mě tvuj soukromej život nezajímá

A.P.

Příspěvek od A.P. » 25 lis 2008, 06:20

to je zvláštní že většině lidí to nasadit šlo , mně taky . Kůže pěkně sedí dobře vypadá i po roce a půl . Akorát tobě se vyskytl problém a jsi schopný to tady roztahat na 5 stran . třeba máš akorát ruky levé jak turecké šavle hm?
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 25 lis 2008, 07:20

Tak já musím říci že mám kompletní set, jak na řadičku tak na ruční brzdu a vse bylo na 200% v pořádku, montaž byla bez potíži a vszhed je super i po tolika měs. Jak jsem to vyměnil za původní asi 3 dny trvalo až se kůže pěkně podala, jak jsem řadil a je to super výrobek. Osobně jsem byl přímo v dílně kde to GELTY šije a vyděl vše na vlastní oči.

Spokojených zákazníku na stovky a i tady na foru se uchytim velmi rychle, šije pro všechny vozy a v pohodě.

Přeji mnoho šťasných zákazníků.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 25 lis 2008, 08:00

Mám na manžetu na řadičku a nasadit šla v pohodě, chtělo to trochu zabrat ale šlo to, na puvodní rámeček pasovala přesně. Já sem spokojen.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 25 lis 2008, 09:53

A.P. píše:to je zvláštní že většině lidí to nasadit šlo , mně taky . Kůže pěkně sedí dobře vypadá i po roce a půl . Akorát tobě se vyskytl problém a jsi schopný to tady roztahat na 5 stran . třeba máš akorát ruky levé jak turecké šavle hm?
na 5 stránek? ty si neměl boty když si byl malej tak si nemohl chodit do školy viď?

já sem zas ten nejhorší kterej si dovolil upozornit na to že sem dostal nějakej šajsdrek aušus posranej co na nic nesedel, doprdele to je spravedlnost?

ted sem všech 1000 zákazníku geltyho napište jak ste dostali super věc, bezvadnou bez chyby, za super cenu a já sem chromej a slepej a to že ty díry neseděj o 3 cm se mi jenom zdálo a díra byla tak velká že bych tam protáh 2 fofrklacky

Tony

Příspěvek od Tony » 25 lis 2008, 10:05

Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 25 lis 2008, 10:13

Tony píše:Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
a pak že je to podle originálu, kdyby to bylo podle originálu tak bys nemusel nic nastřihávat ani uřezávat

Odpovědět