![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problemFrydex píše:Ja měl podobný problémek, ale stačilo kůži chvíli nechat na kouli a povolila, pak jsem ji přetáhnul..
Tak manžeta je opravdu dle originálu, přesný střih. Akorát rozdíl je v tom,že originál je z koženky, která se natahuje,kdežto kůže takhle elastická není. Manžet na Astry jsem dělal opravdu hoooodně, což tady klubáci mohou potvrdit. Jen sem tam se někdo ozve, tady na fóru, že to nemůže přetáhnout přes hlavici.Vojta píše:no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problemFrydex píše:Ja měl podobný problémek, ale stačilo kůži chvíli nechat na kouli a povolila, pak jsem ji přetáhnul..
tak tos asi nikdy nesundával kouli na astře chytrolíne, nehledě na to že orig. koženka teda fakt elastická neni, prostě tvoje manžeta je užší než originál, tak by možná bylo lepší si někde ten originál sehnat a udělat si novej mustr, než mě tady přemlouvat abych sundával kouli nebo si mnul kůži mezi prstamagelty píše:Tak manžeta je opravdu dle originálu, přesný střih. Akorát rozdíl je v tom,že originál je z koženky, která se natahuje,kdežto kůže takhle elastická není. Manžet na Astry jsem dělal opravdu hoooodně, což tady klubáci mohou potvrdit. Jen sem tam se někdo ozve, tady na fóru, že to nemůže přetáhnout přes hlavici.Vojta píše:no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problemFrydex píše:Ja měl podobný problémek, ale stačilo kůži chvíli nechat na kouli a povolila, pak jsem ji přetáhnul..Když někdo s tím má problém, tak by bylo fajn se ozvat samotnému výrobci se kterým se to dá řešit a né hned ho tady špinit... (Většina lidí při montáži to totiž dělá tak (byl sem mnohokrát u toho
) že tu hlavici sundají, natáhnou manžetu a hlavici opět nasadí. No, ono to totiž tak dělá snad každý, při montáži jakéhokoli auta....
za kvalitní výrobek 500 klidně dám, ale já kvalitní výrobek nedostalPetulinek píše:...A petikilo neni zase tolik penez, abych je za kvalitni kuzi rad nedal...
Bohužel, tě musím zklamat, ale sundával. Koženka opravdu elastická je. Pokud tvrdíš,že naše manžeta je užší, tak je vyfoť vedle sebe aby i ostatní viděli,jak ta naše manžeta je úžší než ta koženková. A dále, všechny manžety jsou dle originálního střihu, žádný laciný asijský střih.Vojta píše:tak tos asi nikdy nesundával kouli na astře chytrolíne, nehledě na to že orig. koženka teda fakt elastická neni, prostě tvoje manžeta je užší než originál, tak by možná bylo lepší si někde ten originál sehnat a udělat si novej mustr, než mě tady přemlouvat abych sundával kouli nebo si mnul kůži mezi prstamagelty píše:Tak manžeta je opravdu dle originálu, přesný střih. Akorát rozdíl je v tom,že originál je z koženky, která se natahuje,kdežto kůže takhle elastická není. Manžet na Astry jsem dělal opravdu hoooodně, což tady klubáci mohou potvrdit. Jen sem tam se někdo ozve, tady na fóru, že to nemůže přetáhnout přes hlavici.Vojta píše: no mě nepovolila, málem sem vzteky rozkopal celý auto, vono by stačilo dělat to opravdu jako originál pak by nebyl problemKdyž někdo s tím má problém, tak by bylo fajn se ozvat samotnému výrobci se kterým se to dá řešit a né hned ho tady špinit... (Většina lidí při montáži to totiž dělá tak (byl sem mnohokrát u toho
) že tu hlavici sundají, natáhnou manžetu a hlavici opět nasadí. No, ono to totiž tak dělá snad každý, při montáži jakéhokoli auta....
druhá věc je že absolutně neseděly ty vystřižený díry tam kde se to navlíká na rámeček, prostě fušeřina...a ne levná... za ty prachy bych si představoval profi výrobek
tak když sundával tak musíš vědět co to je za kravinu to někomu raditgelty píše:
Bohužel, tě musím zklamat, ale sundával. Koženka opravdu elastická je. Pokud tvrdíš,že naše manžeta je užší, tak je vyfoť vedle sebe aby i ostatní viděli,jak ta naše manžeta je úžší než ta koženková. A dále, všechny manžety jsou dle originálního střihu, žádný laciný asijský střih.
Ty díry jsou také dle originálu, a ikdyž by neseděly,tak to na držení manžety v rámečku zásadní vliv nemá a za další bych prosil o férové jednání a né jednostrané špinění pubertálního charakteru.
Pokud je tato manžeta pro tebe opravdová fušeřina a opravdu seženeš za ty "velké " prachy originál a ještě v kůži, rád se o tom poděl s ostatníma. I já bych rád koupil originál z kůže od Oplu za 500![]()
A pokud opravdu je to tak nekvalitní výrobek, budu rád,jak ji pošleš zpět a obratem ti přepošlu zpět peníze. Myslím, že z mé strany jsem jednal a stále jednám férově a nemám rád, když na mne za mýmy zády někdo háže špínu, protože se špatně vyspal, nebo si nějak léčí komplexy. Tím tuto konverzaci považuji za ukončenou a nemíním se k ní vracet.
na 5 stránek? ty si neměl boty když si byl malej tak si nemohl chodit do školy viď?A.P. píše:to je zvláštní že většině lidí to nasadit šlo , mně taky . Kůže pěkně sedí dobře vypadá i po roce a půl . Akorát tobě se vyskytl problém a jsi schopný to tady roztahat na 5 stran . třeba máš akorát ruky levé jak turecké šavle hm?
a pak že je to podle originálu, kdyby to bylo podle originálu tak bys nemusel nic nastřihávat ani uřezávatTony píše:Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |