Drhnutí oken+zapalovač
Drhnutí oken+zapalovač
Čaute chlapáci mam 2 menší problémky...když mi sjiždí okno u řidiče tak asi v pulce začne nepřijemne skřipat ...a nevím co mam dělat aby neskřipalo..když je po dešti tak je to ok..me přijde ze to chce nečím namáznout..........a druhej problémek je že mi nejede zapalovač..když ho zmáčnu tak se ani nezaklapne .....moc se v tom nevyznám tak snad poradíte Diky
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mi to vrže taky ty okna, myslím že namáznout to jaksi je blbost, protože pak budeš mít zmazané okno. Vrže to podle mého ta postraní guma ve které to jezdí. Jedině asi vyměnit...
A ten zapalovač zaskakuje myslím jen když je pod proudem, takže asi budeš mít vyvalenou pojistku, nebo vypadlý konektor zezadu.... (Funguje jen při zapnutém klíčku)
A ten zapalovač zaskakuje myslím jen když je pod proudem, takže asi budeš mít vyvalenou pojistku, nebo vypadlý konektor zezadu.... (Funguje jen při zapnutém klíčku)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Vrzání okna způsobuje určitě postranní guma... Několikrát jsem na to koukal a tohle je jediná možnost... Hold teplotní rozdíly musí být a tudíž i některé věci se musí zákonitě roztahovat apod
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Na podzim ti pískat přestane, podle mne to dělá většině Aster a co se toho zapalovače týká, tak jestli ti to dělá třeba ve velkejch pařákách, když máš nahřátej vnitřek vozu, tak to bude asi tím, že to drží něco jako bimetal a ten už je nahřátej od okolní teploty (vlastní zkušenost )
Mobil : 602318645
S tim namazanim sem to myslel tak ze by to tam zajelo a to okno bych pak utrel a nejakej malej film by tam zustal.......a ten zapalovac no nevim ja em zkousel pri zapnutym klicku ho tam podrzet a nahral se ale musel sem ho furt drzet....a pak sem to zkousel znovu.......a to uz nic neudelalo zkusim se na to hned mrknout..............a napisu
- Wurzelfleisch
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak se sundal zapalovac,vypadeny kable nejsou,pojistky jsou ok,voltmetr nemam snad ho bude mit otec tak to vecer premerim.......akorat me strasne nas**** jedna vec a to je ta ze prestal jet dojezd oken!!!vubec nevim v cem je problem a je to celkem drsny ze se hrabu v zapalovaci a prestane me jet dojezd oken skvely..........
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsi měl odpojenou batrku, musíš sjet s oknama až dolu a tlačítko podržet cca 2s - uslyšíš slabé cvyknutí - a to samé uděláš v až ti okno vyjede až úplně nahoru a mělo by ti to fungovat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Mě takto blbnulo nedávno zamikání na druhou polohu... Několik dní v kuse to nefungovalo a jednoho dne jsem najel pár kilometrů navíc a šlape to do teď
U mě vydává ten hnusný zvuk jen když jede okno nahoru ( a naštěstí jen u řidiče ). Když jede dolu, tak to je trochu cítit že tam něco není v pořádku, ale nevydá zvuk
Jinak nejsem zrovna ten typ, co s nimi musí neustále manipulovat, takže mě to tak netrápí... Já osobně více používám střešní okno, ale jelikož půjde časem tapec na dveřích dolu, tak bych i při té příležitosti nechal spravit to vrzání pokud to tedy je možné
Jinak nejsem zrovna ten typ, co s nimi musí neustále manipulovat, takže mě to tak netrápí... Já osobně více používám střešní okno, ale jelikož půjde časem tapec na dveřích dolu, tak bych i při té příležitosti nechal spravit to vrzání pokud to tedy je možné
No mne pískalo okno len smerom hore vymenil som tesnenie a prešlo to....tak to má asi dve rôzne príčiny...m1lan píše:to vrzganie okien nesposobuje ziadna tesniaca guma sposobuje to taka kolajnicka alebo co to je po com to okno chodi hore a dole. Da sa to dost jednoducho vyriesit ja som to mal tiez a islo mi to pekne na nervy...
Mám rád všetko na čom sa dá pridať plyn a volume.