Vnitřní teploměr
- Reklama
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Mám to taky zapojené asi 2 týdny, ale zatím nedoladěné.
Jenom u mě nesedí ty čísla pinů, u mě to jsou 2 a 3, barvy sedí (mám MID).
Nemáte někdo vysvětlení pro to co píše spermin s tou teplotou, že pokud přepne z nižší na vyšší teplotu, tak se hodnota na displeji nezmění.
Já mám totiž ten samý problém, ale bohužel tam už mám dvoupolohový přepínač, u kterého nemám tu mezipolohu jako má spermin. A mám to na takovém místě, že výměna za jiný přepínač je komplikované řešení.
Nemáte někdo vysvětlení pro to co píše spermin s tou teplotou, že pokud přepne z nižší na vyšší teplotu, tak se hodnota na displeji nezmění.
Já mám totiž ten samý problém, ale bohužel tam už mám dvoupolohový přepínač, u kterého nemám tu mezipolohu jako má spermin. A mám to na takovém místě, že výměna za jiný přepínač je komplikované řešení.
Astra G 5dv, 1.8 16V Z18XE, r.v.2002
no, holt jsem měl štěstí, a to jenom proto, že už byl namarkovaný, a když jsem jej chtěl vyměnit, nešloRed_Dragon píše:Mám to taky zapojené asi 2 týdny, ale zatím nedoladěné.
to stornovat. rozdíl v ceně 1 Kč, tak jsem to nechal být.
asi nejrychlejší bude jej vyměnit.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si,že to pak ztrácí účinek něco přepínat a před tím zamačkávat.Do toho obchodu bych se rozjel i kdyby to bylo daleko jak čert (přestaneš to využívat,pokud budeš něco dělat navíc).Jinak ta teplota se přepne i s normálním přepínačem-ale chce to čas (procesor prostě čeká co se bude dít) a může to trvat i minutu.Red_Dragon píše:No nejrychlesi mozna, ale hezky to asi nebude. Moje reseni totiz bylo, ze jsem dal maly zamackavaci prepinac vedle displeje (mala dirka ve stredovem panelu). Problem taky bude doma najit 3-polohovy prepinac. V mém okolí totiz obchody s takovyma vecma nejsou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to bude trvat tak dlouho, dokut to čidlo nevyšle nový signál o změně teploty. (je to jen úvaha)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
dnes vyzkoušeno, pomalu se údaj mění, ale je to rychlostí cca 1°C za 1 min. 8 °C trvalo orientačně 8 minut.Frydex píše:Podle mě to bude trvat tak dlouho, dokut to čidlo nevyšle nový signál o změně teploty. (je to jen úvaha)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Re: Vnitřní teploměr
Prosím dráteníky o radu:Kde a jakou barvou začíná přívod kabílků k teploměru.Chci si dodělat vnitřní a nechce se mi hledat a hlavně nevím jak to najít.Moc by mi to pomohlo.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
- vasekpetr1
Jestli dobře koukám, tak modrý 0,5 a modro-bílý s tím samým průřezem. Na TIDu kontakty 5-7 nebo na konektoru X2 (nepřístupný) piny 30-41. Hodně úspěchů.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- vasekpetr1
Máš na mysli čidlo? Někteří ho dávali k nohám spolujezdce okolo odkládací skříňky.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,