Řízek-Můj bod G:-) 1.6 16V,5dv.
- Reklama
Tak mi niečo hovorte o tmavej farbe. Ja mám tú tmavo modrú pastelovú - myslím Royal blue a to je stále špinavé - zas keď sa auto umyje a navoskuje, tak vyzerá super. Všimol som si však, že táto farba sa dosť škriabe. Auto mám od Augusta a okolo kľučiek sú také maličké jemné škrabance (stačí po nej jemne prejisť nechtom a už je tam stopa). Viem - nie je to metalíza, ale človeka to dosť naštve. Veď to otváram normálne... Máte niekto skúsenosť s týmito farbami?Bůček píše:Rozjely jste tu docela slušnou debatu o nejvhodnější bervě.Tak fakt nevím já mám černou a jinou bych asi nechtěl.Ale co se týče údržby tak je snad nejhorší barva.Předtím jsem měl červenýho Peugeota a stím tolik práce nebylo.černá je super ale je s ní dřina a každá tečka je na ní vidět.Každopádně jsem rád že mám právě takovou protože jich dle mého názoru jezdí podstatně mín než třeba stříbrných,modrých nebo zelených.
Ináč strieborna metalíza je podľa mňa perfektná. Nie je na nej až tak vidieť špinu a aj po umytí sa pekne leskne. Ak by som si mal vybrať, tak neváham . Po mojích skúsenostiach by som už asi tú modrú, ktorú mám nebral. Síce je pekná, ale špiní sa a kvalita? No neviem - iné auto som nemal, tak neviem posúdiť...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007