1,7 TD 50 kw nesoucí jméno Peklostroj - Blood311, foto str.5
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1,7 TD 50 kw nesoucí jméno Peklostroj - Blood311, foto s
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Dámy a pánové, po dlouhém čtyřletém čekání se začalo dít to, co jsem si celou dobu přál. Poslední měsíce jsem tady řešil co s autem, kdo viděl fotky tak poznal, většina rad byla abych ho zrušil, nicméně to jsem neudělal. Jelikož se mi přes červenec podařilo nastřádat 40 000, odevzdal jsem auto profesionálům a začalo se na něm dělat. Vyjede z celým novým podvozkem tj. tlumiče, pružiny a zadní část výfuku, oddřezají celý bouraný předek a všechno nový, světla, čelo, výztuha, kapota a když vyjdou dobře peníze, bude i OPC nárazník a nový lem, který koroduje.
Někteří z vás mi asi napíšete, že jsem blázen, nebo, že jsem vyhodil peníze, mohl si koupit jiný auto atd...
Nicméně za 40 000 bych pořídil asi tak stejně staré a to nechci. Ani mi tady tak nejde o ty peníze jako spíš o vizi, cíl, nebo sen, který se snažím si splnit.
Díly jsem chtěl nakoupit tady na fóru, nicméně v servise to nebyly uplně špatný ceny a tak sem to tam nechal se vším všudy.
Auto bude hotové asi v září, tak hned dodám fota.
Někteří z vás mi asi napíšete, že jsem blázen, nebo, že jsem vyhodil peníze, mohl si koupit jiný auto atd...
Nicméně za 40 000 bych pořídil asi tak stejně staré a to nechci. Ani mi tady tak nejde o ty peníze jako spíš o vizi, cíl, nebo sen, který se snažím si splnit.
Díly jsem chtěl nakoupit tady na fóru, nicméně v servise to nebyly uplně špatný ceny a tak sem to tam nechal se vším všudy.
Auto bude hotové asi v září, tak hned dodám fota.
Já myslím, a doufám, že to bylo správný rozhodnutí.. Přesně jak píšeš, Koupil si to samý a kdoví jestli by ho nečekalo nakonec to samý.. Prostě teď budeš mít auto který bude v cajku
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- vasekpetr1
Pokud by ta čtyřicítka byla ušetřená a pokud by se původní auto dalo nějak rozumně střelit aspoň na díly, tak bych asi vzal nějakou menší půjčku a pořídil něco mladšího třeba do stovky. Ale já vím - půjčky.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
...poznam to, ked ju miluješ nieje čo riešiť! Ja som tiež už dál do auta furu penazi ktore nikdy neuvidim, ale splnil som si zopar snov a zažil som s ním veľa pekných chviľ, aj ked bolo minuli rok na totálku, toho roku zase vymena agregatu a v zapäti aj prevodovky, možno následky z minuloročnej buračky. Tak ma vždy donieslo domov a nikdy ma nenechalo v štychu. Prajem skoré uzdravenie tvojej astrulke a nech ti robi ešte radosť dlhe a dlhe roky až kym spolu nezostarnete ! Zaver maš ako z rozpravky!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Petras: díky, taky doufám, že teď bude spolehlivý, bude nějak vypadat a doveze mě kam potřebuju
vasek: Jo to co píšeš byla taky možnost, ale jsem student, takže by mi nikdo nepůjčil a půjčkám nevěřím a i teď a i v budoucnu se budu snažit se jim vyhnout
Jerry: přesně jak píšeš mám to auto rád a nechci se ho zbavovat, taky sem s nám zažil a doufám, že ještě zažiju
vasek: Jo to co píšeš byla taky možnost, ale jsem student, takže by mi nikdo nepůjčil a půjčkám nevěřím a i teď a i v budoucnu se budu snažit se jim vyhnout
Jerry: přesně jak píšeš mám to auto rád a nechci se ho zbavovat, taky sem s nám zažil a doufám, že ještě zažiju
Jak jsi spokojenej s tím motorem? Já slyšel jen samý negativní zkušenosti, proto se dívím, že do toho chceš zainvestovat takový peníze.
Bertone 1.8 xe
Motor je jediná věc co se na tom autě za ty 4 roky neposrala takže zatím ok
tak u takle starýho auta už bude všechno spolehlivé jak počasi v alpách....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
jo tak jasně, ale dost věcí už tam je vyměněnejch a až teď vyjede ze servisu tak další spousta bude, takže to snad nebude tak hrozný jinak ještě k tomu motoru, já osobně najel 30 000 km, jednu celou zimu to stálo a po ní bezproblému naskočil, nikdy se na něm nic neposralo, takže já sice věřím, že x17dtl je poruchovej, ale i taksi stojím za tím, že je to kus od kusu.
- monty.roman
Upřímně z toho co jsem četl...dala ti Astrule pěkně zabrat ale oceňuju že se jí takhle věnuješ...já byl podobnej cvok s minulým autem..felda sloužila věrně přes 4 roky a taky do ní spadlo nemálo peněz. Poslední kapka byl požár alternátoru 250 km od domova
Každopádně přeju ať se opravy daří...a ať jich musí být co nejmíň samo sebou
Každopádně přeju ať se opravy daří...a ať jich musí být co nejmíň samo sebou
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
tak to je mazec s tím altíkem , no dala mi dost zabrat a upřímně zlejch časů bylo mnohem mnohem víc než těch dobrejch, ale vzpomínám na to rád a dobrý časy přijdou až bude pořádně opravená a na věku podle mě nezáleží, kamarádova rodina má tatru 60 let starou a je jako nová, navíc dnešní auta sou spotřební zboží . Dokud to pude, tak se astry nevzdám
Dnes jsem byl doplatit zbytek peněz v servise. Byl jsem se podívat na auto, zrovna ho dodělávali v lakovně.
Jsem chudej jak kostelní myš, nechal jsem tam 40 000 + dalších asi 5 000 budu ještě doplácet, ale alespoň si plním sen.
Co vše opravili už vím, takže to vypíšu a zítra editnu příspěvek a dodám fotky.
Opravy:
všechny tlumiče, zadní přužiny, zadní část výfuku, seřízení brzd, výměna lanka od ruční brzdy, výměna čela, výměna výztuhy, nová přední světla, oprava a lakování kapoty, OPC nárazník + lak, geometrie, STK a emise, oprava chladiče vzduchu (nebo něčeho podobnýho, je to vepředu před saharou), oprava a lakování zrcátek, lakování 5 dveří - snad jsem na nic nezapoměl.
Při takové investici jsem si nechal auto prověřit dle VIN a vše v pořádku až na to, že mi to napsalo špatný výkon motoru a jiné parametry, které když jsem hledal dozvěděl jsem se, že jsou to parametry motoru z astry F. V mém techničáku je chyba v názvu, místo 1,7 TD je tam napsáno 1,7 D ale ostatní info sedí na motor X17DTL pro Géčka a v servise taky říkali, že je to opravdu motor s turbem pro Géčka, na to se raději ale zítra znovu poptám, jsem z toho mírně znepokojen.
Předek byl opravdu v hrozném stavu, byl bouraný a posunutý doleva, katastrofa, snažili se kluci jak mohli a smekám, pochopitelně to ale nemůže vypadat jako kdyby zrovna vyjelo z automobilky. Nedokonalosti tam jsou, ale oproti tomu jak to vypadalo předtím je to bomba.
Při mé veliké eufórii jsem pro své auto založil i web: http://www.astrag.ondrejvanek.cz - kdo chcete mrkněte, není ještě hotový, ale všechny zatím dostupné informace jsou tam včetně všech fotek od koupi.
Foto dodám hned zítra.
Jsem chudej jak kostelní myš, nechal jsem tam 40 000 + dalších asi 5 000 budu ještě doplácet, ale alespoň si plním sen.
Co vše opravili už vím, takže to vypíšu a zítra editnu příspěvek a dodám fotky.
Opravy:
všechny tlumiče, zadní přužiny, zadní část výfuku, seřízení brzd, výměna lanka od ruční brzdy, výměna čela, výměna výztuhy, nová přední světla, oprava a lakování kapoty, OPC nárazník + lak, geometrie, STK a emise, oprava chladiče vzduchu (nebo něčeho podobnýho, je to vepředu před saharou), oprava a lakování zrcátek, lakování 5 dveří - snad jsem na nic nezapoměl.
Při takové investici jsem si nechal auto prověřit dle VIN a vše v pořádku až na to, že mi to napsalo špatný výkon motoru a jiné parametry, které když jsem hledal dozvěděl jsem se, že jsou to parametry motoru z astry F. V mém techničáku je chyba v názvu, místo 1,7 TD je tam napsáno 1,7 D ale ostatní info sedí na motor X17DTL pro Géčka a v servise taky říkali, že je to opravdu motor s turbem pro Géčka, na to se raději ale zítra znovu poptám, jsem z toho mírně znepokojen.
Předek byl opravdu v hrozném stavu, byl bouraný a posunutý doleva, katastrofa, snažili se kluci jak mohli a smekám, pochopitelně to ale nemůže vypadat jako kdyby zrovna vyjelo z automobilky. Nedokonalosti tam jsou, ale oproti tomu jak to vypadalo předtím je to bomba.
Při mé veliké eufórii jsem pro své auto založil i web: http://www.astrag.ondrejvanek.cz - kdo chcete mrkněte, není ještě hotový, ale všechny zatím dostupné informace jsou tam včetně všech fotek od koupi.
Foto dodám hned zítra.