Dnes jsem byl doplatit zbytek peněz v servise. Byl jsem se podívat na auto, zrovna ho dodělávali v lakovně.
Jsem chudej jak kostelní myš, nechal jsem tam 40 000 + dalších asi 5 000 budu ještě doplácet, ale alespoň si plním sen.
Co vše opravili už vím, takže to vypíšu a zítra editnu příspěvek a dodám fotky.
Opravy:
všechny tlumiče, zadní přužiny, zadní část výfuku, seřízení brzd, výměna lanka od ruční brzdy, výměna čela, výměna výztuhy, nová přední světla, oprava a lakování kapoty, OPC nárazník + lak, geometrie, STK a emise, oprava chladiče vzduchu (nebo něčeho podobnýho, je to vepředu před saharou), oprava a lakování zrcátek, lakování 5 dveří - snad jsem na nic nezapoměl.
Při takové investici jsem si nechal auto prověřit dle VIN a vše v pořádku až na to, že mi to napsalo špatný výkon motoru a jiné parametry, které když jsem hledal dozvěděl jsem se, že jsou to parametry motoru z astry F. V mém techničáku je chyba v názvu, místo 1,7 TD je tam napsáno 1,7 D ale ostatní info sedí na motor X17DTL pro Géčka a v servise taky říkali, že je to opravdu motor s turbem pro Géčka, na to se raději ale zítra znovu poptám, jsem z toho mírně znepokojen.
Předek byl opravdu v hrozném stavu, byl bouraný a posunutý doleva, katastrofa, snažili se kluci jak mohli a smekám, pochopitelně to ale nemůže vypadat jako kdyby zrovna vyjelo z automobilky. Nedokonalosti tam jsou, ale oproti tomu jak to vypadalo předtím je to bomba.
Při mé veliké eufórii jsem pro své auto založil i web:
http://www.astrag.ondrejvanek.cz - kdo chcete mrkněte, není ještě hotový, ale všechny zatím dostupné informace jsou tam včetně všech fotek od koupi.
Foto dodám hned zítra.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)