xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ty první už sem někde vydělxpolstarekx píše:jj taky jsem spis pro ty prvni jsou takovy vic na ten bobkoidni tvar astrule ty druhy jsou spis takovy zavodacky... i kdyz jsem je videla na Fabii a ty to teda s nima moc sluselo... jo a co bude za druhy auto, to ti septnuVojta píše:ty první sou pěkný, co budeš kupovat za druhý auto?
-
- Kontaktovat uživatele:
to nejsou snad ty co mas ty ne? Me to poslal kamos ze mi da 17tky za cenu 16tek.... tak nad tim zatim uvazuju... ale nevim.... nejni to s tim moc tvrdy? Kdyz uz tedkonc klepu zuby? kolikatky tam mas gumy?YANEK píše:ty první už sem někde vydělxpolstarekx píše:jj taky jsem spis pro ty prvni jsou takovy vic na ten bobkoidni tvar astrule ty druhy jsou spis takovy zavodacky... i kdyz jsem je videla na Fabii a ty to teda s nima moc sluselo... jo a co bude za druhy auto, to ti septnuVojta píše:ty první sou pěkný, co budeš kupovat za druhý auto?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
dekujuu.... njo stejnej design urcite jo njo... ale jak jsem na to koukala... ono 4x100 je omezenej vyber a vsechny maj ten stred takovej kulatej, tyhle jsou takovy, ze ty srouby jsou schovany. Estli vis jak to myslim. este to nejn jisty.... jen estli se sezene pneu akorat jsem zvedava teda estli si nevymlatim zubyYANEK píše: no vim že nejsou stejný ale maj stejnej design já nevim mě se jezdí super mám rád tvrdý auto sem zvyklej z autobusu jenže já najdu rčně tak 2000 víc ne tak mi auto tak netrpí a gumy mám 205x45
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
já jo mě by to bavilo, i když vidim ty čů*áky jak jezděj.....dominus-et-deus píše:V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no osobákem jo jinak nalítám v průměru 100 000 ročněZigi píše:Neni nad to ridit si jet tak pro radost!!dominus-et-deus píše:Yanek to má na srazy. Co jsem teď dělal tu kampaň, tak jsem běhěm 10 dnů měl najeto víc jak 2700. byl to mazec. V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
-
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale ty se nepocitas, ty ses extrem kde jezdis busem? sem s tebou este nikdy nejelaYANEK píše:no osobákem jo jinak nalítám v průměru 100 000 ročněZigi píše:Neni nad to ridit si jet tak pro radost!!dominus-et-deus píše:Yanek to má na srazy. Co jsem teď dělal tu kampaň, tak jsem běhěm 10 dnů měl najeto víc jak 2700. byl to mazec. V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
Tak mě tu máte