Vojta píše:ty první sou pěkný, co budeš kupovat za druhý auto?
jj taky jsem spis pro ty prvni jsou takovy vic na ten bobkoidni tvar astrule ty druhy jsou spis takovy zavodacky... i kdyz jsem je videla na Fabii a ty to teda s nima moc sluselo... jo a co bude za druhy auto, to ti septnu
Vojta píše:ty první sou pěkný, co budeš kupovat za druhý auto?
jj taky jsem spis pro ty prvni jsou takovy vic na ten bobkoidni tvar astrule ty druhy jsou spis takovy zavodacky... i kdyz jsem je videla na Fabii a ty to teda s nima moc sluselo... jo a co bude za druhy auto, to ti septnu
ty první už sem někde vyděl
to nejsou snad ty co mas ty ne? Me to poslal kamos ze mi da 17tky za cenu 16tek.... tak nad tim zatim uvazuju... ale nevim.... nejni to s tim moc tvrdy? Kdyz uz tedkonc klepu zuby? kolikatky tam mas gumy?
to nejsou ty samy.... ty mas allesia ja chci dezenty... ty tvoje jsou vic stribrny ty moje vic kourovy plus tmavsi po stranach.... ale... napis jak se s tim jezdi, zajimalo by me to.
no vim že nejsou stejný ale maj stejnej design já nevim mě se jezdí super mám rád tvrdý auto sem zvyklej z autobusu jenže já najdu rčně tak 2000 víc ne tak mi auto tak netrpí a gumy mám 205x45
YANEK píše: no vim že nejsou stejný ale maj stejnej design já nevim mě se jezdí super mám rád tvrdý auto sem zvyklej z autobusu jenže já najdu rčně tak 2000 víc ne tak mi auto tak netrpí a gumy mám 205x45
dekujuu.... njo stejnej design urcite jo njo... ale jak jsem na to koukala... ono 4x100 je omezenej vyber a vsechny maj ten stred takovej kulatej, tyhle jsou takovy, ze ty srouby jsou schovany. Estli vis jak to myslim. este to nejn jisty.... jen estli se sezene pneu akorat jsem zvedava teda estli si nevymlatim zuby
Yanek to má na srazy. Co jsem teď dělal tu kampaň, tak jsem běhěm 10 dnů měl najeto víc jak 2700. byl to mazec. V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
dominus-et-deus píše:Yanek to má na srazy. Co jsem teď dělal tu kampaň, tak jsem běhěm 10 dnů měl najeto víc jak 2700. byl to mazec. V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
Neni nad to ridit si jet tak pro radost!!
no osobákem jo jinak nalítám v průměru 100 000 ročně
dominus-et-deus píše:Yanek to má na srazy. Co jsem teď dělal tu kampaň, tak jsem běhěm 10 dnů měl najeto víc jak 2700. byl to mazec. V životě bych nechtěl dělat dealera, nebo tak něco.... abych jen seděl v autě.
Neni nad to ridit si jet tak pro radost!!
no osobákem jo jinak nalítám v průměru 100 000 ročně
no jo ale ty se nepocitas, ty ses extrem kde jezdis busem? sem s tebou este nikdy nejela