Co se týká toho ohřívání motoru tak to máme podobný.....nějak se jí nechce, hlavně v zimě je to peklo....kolikrát se mi stalo v -10C zastavit na semaforech a auto se vychladilo tak že to ani nebylo schopné měřit....mibart píše:stand: já si ho nepořídíl na krátké úseky, ale veci se tak semlely, že to tentokrát jinak nešlo. Ale i tak je to docela zajímavá spotřeba (i když mně to množství zlobí) s bezínovou 1,4 jsem to dělal tak za 7,5-8l. A co se týká ohřívání tak nevím jestli je to ok. Točím ho tak 1,8 - 2,4 tis ot./min no a motor se noc nechce ohřát. Docela jsem z toho v šoku. Na dálnici při 3 tis ot./min se z brna ohřeje kousek před vyškovem.
no co se týká tí spotřeby zjišťovat kolik žere a to v jaké rychlosti není asi na místě..... Já svýho služebáka nešetřím a s klidem se vejdu do 5,5l nafty (to je horní hranice) kolikrát jsem i pod 5l - kombinovaná spotřeba.Jirka B píše:Ahoj,
take uvazuju presne o teto Astre (v kombi) tak bych rad jeste par vasich postrehu:
1) kolik to cca zere ve 130km/h?
2) fakt to vic jak 160 nejede? => spotreba ve 150 km/h?
Jinak pocitam ze vsichni spokojeni - nikdo nechvali (coz je normal) a o problemech tu nikdo nepise
Tak at vam jezdi a nezlobi.. snad se k Vam behem leta pridam(presedlam z Nexie - zdravim Miloshe
)
Jirka
medva1 píše: můžu tě ujistit že to víc jak 160 jede na 150 si pěkně brouká jel jsem s ní 200 a "f klidu"
rozuměj ty máš uprděnou 2.2 s 92kW a ta přece nemůže jet líp než 1.7 s 55kWAstraDTI píše:medva1 píše: můžu tě ujistit že to víc jak 160 jede na 150 si pěkně brouká jel jsem s ní 200 a "f klidu"to snad ne? me pri 150 toci uz lehce prez 3000ot. a rozhodne nejde rict ze by si motor pekne broukal ... a 200 uz je hodne nadoraz (prez 190 uz se tomu moc nechce, bo uz je motor za max. vykonem)
no už jsme se tady v tom topiku několikrát přeli o vlastnostech tohoto typu motoru je to názor od názoru, já jsem spokojený a maximálně mi vyhovuje.... PS:když by si někdo myslel že ho bráním není to tak, jsou to holé subjektivní pocity, je to jen služebák takže žádná citová vazbaAstraDTI píše:medva1 píše: můžu tě ujistit že to víc jak 160 jede na 150 si pěkně brouká jel jsem s ní 200 a "f klidu"to snad ne? me pri 150 toci uz lehce prez 3000ot. a rozhodne nejde rict ze by si motor pekne broukal ... a 200 uz je hodne nadoraz (prez 190 uz se tomu moc nechce, bo uz je motor za max. vykonem)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |