Výměna / vyčištění turba x17DTL (1.7TD)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna / vyčištění turba x17DTL (1.7TD)
nn nepomohlo ale troska vetsi tah to asi malo
- Reklama
Niekde som cital ze to auto pojde o 30% lepsie.
-
- Kontaktovat uživatele:
hm tak to neviem ale je pravda ze to slo lepsie
tak jsem dneska zkusil prohodit za funkční váhu vzduchu a nepomohlo to... kontrolka se stejně sem tam rozsvítí a auto přestane tahat ... k tomu mi dneska spadl klínovej řemen... po nějakých 3 týdnech od výměny rozvodů docela síla .... takže jsem jim to v servise hodil na hlavu
ve čtvrtek mám domluveného chlápka s diagnostikou.. tak se uvidím...
ve čtvrtek mám domluveného chlápka s diagnostikou.. tak se uvidím...
Astra G 1.7 DTI, 2003
čau nevím kde jsi byl v servise ,ale jestli s tím máš problém tak zajed do servisu vedle doprvního podniku jak delají emise je tam bosch servis a je tam pán co je machr na diseli mě pomohl a ještě hodil pár rad je pravda že jsem zaplatil okolo 2tis.,ale myslím že se mi to vyplatilo zavada odstraněna a šlape už 1rok bez problémů
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Nebylo to v servise byl to otcovo známý co má diagnostiku což mi připomíná ...
diagnostika vyplivla chybu recirkulace výfukových plynů.... vyčištěn agr ventil... od té doby se kontrolka za 200km rozsvítila jenom jednou .. takže to zatím nechám a uvidím
ale kdyby něco, aspoň vím kam mám zajet
diagnostika vyplivla chybu recirkulace výfukových plynů.... vyčištěn agr ventil... od té doby se kontrolka za 200km rozsvítila jenom jednou .. takže to zatím nechám a uvidím
ale kdyby něco, aspoň vím kam mám zajet
Astra G 1.7 DTI, 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
presne toto mi to pise tez te plyny a hadze to do nudzaku tak som zvedavy
a zkoušel jsi čistit ten agr ventil??
když jsem ho vytáhl byl zasranej jak nevim co ... tak jsem ho vyčistil čističem brzd ... a pořádně otřel ....Potom jsem teda chtěl vyzkoušet funkčnost a tak jsem zkusil zatlačit zespoda na ten ventil .. nešlo to.. tak jsem se pořádně opřel o chodník a už to začalo makat .. tak uvidíme
když jsem ho vytáhl byl zasranej jak nevim co ... tak jsem ho vyčistil čističem brzd ... a pořádně otřel ....Potom jsem teda chtěl vyzkoušet funkčnost a tak jsem zkusil zatlačit zespoda na ten ventil .. nešlo to.. tak jsem se pořádně opřel o chodník a už to začalo makat .. tak uvidíme
Astra G 1.7 DTI, 2003
Zdar
a co takhle to EGR skusit úplně odpojit ? Kat není řízenej takže tam asi nebude elektronická vazba a auto pojede od spodu . EGR v nízkých otáčkách přepouští saze zpět do sání . ( zasrané motor ) Turbo bude foukat už od nízkých otáček , sice to 20 koní nepřidá ale motor je znatelně živější a hlavně si nepouštíte zpět do motoru humus
a co takhle to EGR skusit úplně odpojit ? Kat není řízenej takže tam asi nebude elektronická vazba a auto pojede od spodu . EGR v nízkých otáčkách přepouští saze zpět do sání . ( zasrané motor ) Turbo bude foukat už od nízkých otáček , sice to 20 koní nepřidá ale motor je znatelně živější a hlavně si nepouštíte zpět do motoru humus
egr je elektromagneticky tak nevim co by to udelalo vyskousej a dej vedet
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
elektromagneticky? ja myslel že funguje na podtlaku...??
Ale určitě až to vyzkoušíš dej vědět
Ale určitě až to vyzkoušíš dej vědět
Astra G 1.7 DTI, 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
ja skusim to dnes odpojit
dobrá dobrá
Tak pak dej vědět jak se auto chová, co přesně udělat... atd
Ale to určitě bude chtít nějak upravit... Mě když blblo egr, tak mi svítila kontrolka a auto se hodilo do nouzáku ...
A jak teda pracuje egr? na podtlaku nebo elektromagnetický?
Tak pak dej vědět jak se auto chová, co přesně udělat... atd
Ale to určitě bude chtít nějak upravit... Mě když blblo egr, tak mi svítila kontrolka a auto se hodilo do nouzáku ...
A jak teda pracuje egr? na podtlaku nebo elektromagnetický?
Astra G 1.7 DTI, 2003
Jak v kterém motoru. Někde je elektromagnetický (většinou u benzínu) a někde podtlakový. Já mám motor Y17DT (diesel) a mám EGR podtlakový. Jednoduše to poznáš tak, že pokud je k EGR přivedena hadička tak jde o podtlakový. Když hadičku odpojíš ucítíš i jak cucáradek_ píše: A jak teda pracuje egr? na podtlaku nebo elektromagnetický?
bylo:Opel Astra G Combi, 1.7DTI, Y17DT, r.v. 5/2000, barva stříbrná
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
No tak předpokládám že v rámci označení motoru je to stejné
A jelikož tam hadičku mám, tak určitě maká na podtlaku Akorát mě zmátl mirda2908, kterej napsal že je elektromagnetický ...
A jelikož tam hadičku mám, tak určitě maká na podtlaku Akorát mě zmátl mirda2908, kterej napsal že je elektromagnetický ...
Astra G 1.7 DTI, 2003