Zdravím Vás všechny co máte v autech Čerpadlo Vp 44
Nechci tímto tady protěžovat nějakou firmu na trhu, ale pokud se Vám čerpadlo porouchá a auto tím pádem nejede. Zkuste kontaktovat Auto Komi +420 608 22 77 89 (v případě nedostupnosti pouze SMS) . Z mé vlastní zkušenosti je to jeden z nejlepších servisů který v republice je. A to co se týká jak vstřícnosti tak i domluvy a ceny za opravu.
Dále bych Vás chtěl upozornit na tankování nafty s vyšším octanovým číslem, což znamená tzv. lepší naftu. Snížíte tím mazací schopnost nafty a může se stát že Vám čerpadlo odejde jak se to stalo mně.
V podstatě dle vyjádření servisu a cituji,, v době kdy vyvíjeli čepradlo o lepší naftě nikdo neměl ani tucha, dejte na jednu nádrž 0,5dcl motorového oleje s normální noftou a čerpadlo si bude jen chrochtat,,
S pozdravem Luve11
Čerpadlo VP 44 PSG 16
Čerpadlo VP 44 PSG 16
Praha 9-Astra Caravan 04
2.2DTI 16V Y22DTR
Corsa X10XE malý modrý Ďábel
2.2DTI 16V Y22DTR
- Reklama
Re: Čerpadlo VP 44 PSG 16
Tohle je zajímavá věc, přidat na nádrž trochu oleje. Zní to logicky z hlediska čerpadla.
Nebude ale pak auto víc kouřit, tzn. víc se zanášet egr, případně, kdo má, dpf?
edit// - támhle dotazem mířím na použití oleje v naftě u novějčích motorů
Nebude ale pak auto víc kouřit, tzn. víc se zanášet egr, případně, kdo má, dpf?
edit// - támhle dotazem mířím na použití oleje v naftě u novějčích motorů
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Ten olej se myslí lít do nádrže těch motorů, kde je VP44. Ty ještě nemají filtry pevných částic.
U common railů to je něco jiného, tam bych to nelil.
S LuVem 11 jsem o tom mluvil, zajímavá informace, zatím váhám, leju do nádrže VIF, ten sice zvyšuje cetanové číslo, ale i mazací schopnosti.
Jsem zvědav, jestli tu LuVe11 přihodí fotky vnitřku jeho čerpadla
U common railů to je něco jiného, tam bych to nelil.
S LuVem 11 jsem o tom mluvil, zajímavá informace, zatím váhám, leju do nádrže VIF, ten sice zvyšuje cetanové číslo, ale i mazací schopnosti.
Jsem zvědav, jestli tu LuVe11 přihodí fotky vnitřku jeho čerpadla
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Dodám i foto jen nestíhám, jsem pořád v práci snad se mi to dnes podaří zařídit v prac.době
Praha 9-Astra Caravan 04
2.2DTI 16V Y22DTR
2.2DTI 16V Y22DTR
-
...takže videl by som to na špeci koktail alá LuVe 0,5dcl vifu a 0,5dcl motoraku podľa dennej ponuky mierne pretrepať a šup do nadrže pred tankovanim!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957