Záhadný problém

prma

Re: Záhadný problém

Příspěvek od prma » 16 pro 2010, 06:58

Zkus vyblikat chybové kody.Mělo by se něco ukázat,protože chyba bude určitě někde čidlech,v EGR nebo v elektrickém rozvodu.Mechanika se určitě neprojeví jen někdy.Jen pro příklad:mě třeba při výměně posilovače brzd přestal fungovat tachometr a bylo to v konektoru rozpojeném při výměně-oprava kontaktolem.
Astra 1,4 16V

Reklama

cartharrd

Příspěvek od cartharrd » 19 pro 2010, 20:10

Mel jsem ten samy problem delalo mi to to same hned po rozvodech nez jsem dojel ze servisu domu tak to same na chlup. Mam astru 1.6 16V a taky jsem vymenil lambdu a nakonec to byl EGR ventil myslel jsem ze mam taky seknute rozvody o zub ale bylo to tim EGR. je to trochu drahe no ale co nadelas. 8)
Astra G 1,6 16V 74kw combi

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 19 pro 2010, 20:24

mno, pokud nemáš palubák a tudíž asi ani paměť závad

?eso?-to je nesmysl.Palubní počítač nemá nic s registrem paměti závad v řídící jednotce motoru.

dalibor

Příspěvek od dalibor » 23 pro 2010, 07:54

Již delší dobu svítí kontrolka výfukových plynů.Diagnostika zjistila 1-2 valec falešný vzuch .V opli si s nevi rady .Po čase šlo auto hůře startovat a týden se projevuje oplíčkem záhadný problém.Ráno nastartuju ujedu kousek přidám plyn a kontrolka začne blikat,motor ztratí výkon ( jakoba jel na 3 válce ).Zastavím vypnu motor chvíli počkám,nastartuju a motor šlape jako hodinky.Jen pořád svítí kontrolka výfukových plynů.
Takže dotaz: Kde hladat problém?

Odpovědět