Trochu mě děsíte tímhle topicem chlapci. Jezdím převážně krátké trasy a v motoru mám 10W40.denny píše:to tomino:vždy plně syntetický olej a správně ti doporučili ten čistič.Aspoň to dost pomáhá.Ještě bych doporušil občas nějaký delší výlet,aby se vše prohřálo a vypařilo.
Jo,to je ono.APiK píše:Trochu mě děsíte tímhle topicem chlapci. Jezdím převážně krátké trasy a v motoru mám 10W40.denny píše:to tomino:vždy plně syntetický olej a správně ti doporučili ten čistič.Aspoň to dost pomáhá.Ještě bych doporušil občas nějaký delší výlet,aby se vše prohřálo a vypařilo.Problém nemám žádný, ale to neznamená, že si na něj třeba nezadělávám.
Co ten Fuel cleaner, dá se to použít i jako prevence?
Informace mám,protože opravuji Opely už mnoho let a spotřebovávám mnoho orig.dílů.Jinak tyto informace má tady na foru kdekdo.Petr.. píše:sakra DENNY kde bereš takovýhle informace:-) díky mocteď do astry nafrkám 14.000,- aby to bylo pojízdný
tak to vypada zajimave, taky by me to zajimalo i ty pripravky co tam maj uvedeny!Arwy píše:Máte niekto s týmto osobnú skúsenosť?
Každý chem.přípravek,který dostupný konečnému spotřebiteli musí být asi takový když nepomůže,tak neublíží.Profesionální decarbonizační soupravy jsou o jiných penězích a konečnému klientovy nedostupné.Třeba zařízení od fy Ecotechnics.Ale taký není záruka na odstranění všeho.Arwy píše:Máte niekto s týmto osobnú skúsenosť?
Hele a co ten AGR?Mnohokrát vyhoví testu a kontrolám a přesto je KO.Spunky píše:Ahoj clapi.
Takže auto je z5 z reklamačky (dělali mi ventily dle potupu co tu v tématu psal denny) a sice už nejezdí na 3, ale chcípání a lítání otáček je tu pořás. Bylo to na oscilu a tvrděj, že elektronicky je vše OK, čemuž se mi nechce věřit. Má někdo nápad?
Díky, Spunky
ahoj,denny píše:to spunky:po opravě popsané výše se už přidírání ventilů žádnému z klientů neopakovalo.Jen asi 3krát jsme museli rozbalit ten svazek,ale na těch vozech jsme zase nedělali ty ventily,tam byly jasné výpadky vstřikovacích ventilů/osciloskop/.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |