opel Astra Z14XE na 3 válce + chcípání
Re: opel Astra na 3 válce + chcípání
sakra DENNY kde bereš takovýhle informace:-) díky moc teď do astry nafrkám 14.000,- aby to bylo pojízdný
- Reklama
Trochu mě děsíte tímhle topicem chlapci. Jezdím převážně krátké trasy a v motoru mám 10W40. Problém nemám žádný, ale to neznamená, že si na něj třeba nezadělávám. Co ten Fuel cleaner, dá se to použít i jako prevence?denny píše:to tomino:vždy plně syntetický olej a správně ti doporučili ten čistič.Aspoň to dost pomáhá.Ještě bych doporušil občas nějaký delší výlet,aby se vše prohřálo a vypařilo.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
ja zkusim koupit ten cistic vstrikovani co maj ted v a.kelly v akci od STP za 109,-
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jo,to je ono.APiK píše:Trochu mě děsíte tímhle topicem chlapci. Jezdím převážně krátké trasy a v motoru mám 10W40. Problém nemám žádný, ale to neznamená, že si na něj třeba nezadělávám. Co ten Fuel cleaner, dá se to použít i jako prevence?denny píše:to tomino:vždy plně syntetický olej a správně ti doporučili ten čistič.Aspoň to dost pomáhá.Ještě bych doporušil občas nějaký delší výlet,aby se vše prohřálo a vypařilo.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Informace mám,protože opravuji Opely už mnoho let a spotřebovávám mnoho orig.dílů.Jinak tyto informace má tady na foru kdekdo.Petr.. píše:sakra DENNY kde bereš takovýhle informace:-) díky moc teď do astry nafrkám 14.000,- aby to bylo pojízdný
Máte niekto s týmto osobnú skúsenosť?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
tak to vypada zajimave, taky by me to zajimalo i ty pripravky co tam maj uvedeny!Arwy píše:Máte niekto s týmto osobnú skúsenosť?
Chcelo by to názor odborníka, či je to len reklama, alebo či to naozaj má takú účinnosť.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
typnu si cenu do 140 Kč, dražší není nutný, já použil VALVOLINE FUEL INJECTOR & CARBURETTOR CLEANER, je pravda aje, že jsem předtím ani po tom neměl žádný problém
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Každý chem.přípravek,který dostupný konečnému spotřebiteli musí být asi takový když nepomůže,tak neublíží.Profesionální decarbonizační soupravy jsou o jiných penězích a konečnému klientovy nedostupné.Třeba zařízení od fy Ecotechnics.Ale taký není záruka na odstranění všeho.Arwy píše:Máte niekto s týmto osobnú skúsenosť?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
takže je zbytečné něco takového lít do motoru a je to spíš placebo efekt?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj clapi.
Takže auto je z5 z reklamačky (dělali mi ventily dle potupu co tu v tématu psal denny) a sice už nejezdí na 3, ale chcípání a lítání otáček je tu pořás. Bylo to na oscilu a tvrděj, že elektronicky je vše OK, čemuž se mi nechce věřit. Má někdo nápad?
Díky, Spunky
Takže auto je z5 z reklamačky (dělali mi ventily dle potupu co tu v tématu psal denny) a sice už nejezdí na 3, ale chcípání a lítání otáček je tu pořás. Bylo to na oscilu a tvrděj, že elektronicky je vše OK, čemuž se mi nechce věřit. Má někdo nápad?
Díky, Spunky
Reklamovat. Nic ine by som nerobil.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Hele a co ten AGR?Mnohokrát vyhoví testu a kontrolám a přesto je KO.Spunky píše:Ahoj clapi.
Díky, Spunky
Teď jsem musel taky jeden vyměnit/dělal jsem tam taky ventily a pán ho tam měl asi 3/4roku/.
Zdál se zcela OK,ale byl KO.Zřejmě dostal takovou čočku od hořící směsy ve výfuku,že to nerozchodil.
ahoj,denny píše:to spunky:po opravě popsané výše se už přidírání ventilů žádnému z klientů neopakovalo.Jen asi 3krát jsme museli rozbalit ten svazek,ale na těch vozech jsme zase nedělali ty ventily,tam byly jasné výpadky vstřikovacích ventilů/osciloskop/.
mam otazku , co to cca. stoji to precistenie a vymena a to vsetko co si spominal?
mne to robilo pred cca rokom, isiel som do Opla a tam mi povedali, ze zadrhavanie valca - valec je zakarbonovany.
mam natankovat dobry benzin (napr. shell racing) a previezt sa na tom strasne rychlo a strasne daleko
tak som aj spravil a rok to vydrzalo, teraz sa to znova opakuje, takze neviem ci mam ist cestou benzinu, alebo dat cely motor vycistit
v.
Astra G Comfort Z14XE