Návod na opravu ventilátoru chladiče
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Návod na opravu ventilátoru chladiče
Diskuse ke clanku na www.astra-g.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Návod na opravu ventilátoru chladiče
Můžu se zeptat ten konektor co jde s motorku od chladiče tak je zacvaklej v tom plastu tako ten chladič se musí opírat to čidlo...!! a to čidlo spoučít ten ventilátor nebo jak to je...!! já to čidlo mám úplně rezavé a nedotýká se mi chladiče.. muže to být tím že se mě to přehřívá..!!!
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
neviem aký máš motor, ale čidlo teploty nie je na chladiči. Na 1,6 16V bez klimatizácie je to čidlo pri termostate. Na chladiči je len konektor s nejakým odporom s tromi pinmi ak chceš zistiť či ti ventilátor funguje zapoj + na krajný ľavý pin a - na krajný pravý pin, stred nechaj nedotknutý
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
chlapci nemate nahodou 1konektor nazvis? potreboval by som ho! mam 1,8 benzin r.v.99 mal som ho ale bol komplet odpaleny a teraz uz ho tam nemam bo elektrikar mi to urobil na priamo ale to sa mi furt odpaluje tak chcem tam dat naspet ten konektor ale nemam a zvlast ho nepredavaju! kurnik sopa holubnik! ak by sa niekto nasiel budem mu vdacny
zistil som ze sa mi nezapne ventilator chladenia po prekroceni 90 stupnov.kde mam hladat cidlo teploty pri 1.7 nafte s klimou? ked chcem zistit funkcnost ventilatoru tak do konektoru mam priviest stavu z autobaterky alebo nejakej inej baterky, nerad by som ho spalil ak zije? pozeram ze moj ventilator sa bude tazko vyberat ak bude chyba v nom...vsade okolo neho idu nejake hadice. nemal by som to radcej zaniest do servisu?
astra g-combi-1,7DTi 16V 55kw r.2001