Návod na opravu ventilátoru chladiče

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Návod na opravu ventilátoru chladiče

Příspěvek od milosh » 18 srp 2009, 10:06

Diskuse ke clanku na www.astra-g.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Alda.Y

Re: Návod na opravu ventilátoru chladiče

Příspěvek od Alda.Y » 18 srp 2009, 11:52

Můžu se zeptat ten konektor co jde s motorku od chladiče tak je zacvaklej v tom plastu tako ten chladič se musí opírat to čidlo...!! a to čidlo spoučít ten ventilátor nebo jak to je...!! já to čidlo mám úplně rezavé a nedotýká se mi chladiče.. muže to být tím že se mě to přehřívá..!!!

LEGEND007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LEGEND007 » 18 srp 2009, 12:27

neviem aký máš motor, ale čidlo teploty nie je na chladiči. Na 1,6 16V bez klimatizácie je to čidlo pri termostate. Na chladiči je len konektor s nejakým odporom s tromi pinmi ak chceš zistiť či ti ventilátor funguje zapoj + na krajný ľavý pin a - na krajný pravý pin, stred nechaj nedotknutý
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex

metiu

Příspěvek od metiu » 30 srp 2009, 22:22

chlapci nemate nahodou 1konektor nazvis? potreboval by som ho! mam 1,8 benzin r.v.99 mal som ho ale bol komplet odpaleny a teraz uz ho tam nemam bo elektrikar mi to urobil na priamo ale to sa mi furt odpaluje tak chcem tam dat naspet ten konektor ale nemam a zvlast ho nepredavaju! kurnik sopa holubnik! ak by sa niekto nasiel budem mu vdacny

okop

Příspěvek od okop » 24 čer 2011, 13:20

zistil som ze sa mi nezapne ventilator chladenia po prekroceni 90 stupnov.kde mam hladat cidlo teploty pri 1.7 nafte s klimou? ked chcem zistit funkcnost ventilatoru tak do konektoru mam priviest stavu z autobaterky alebo nejakej inej baterky, nerad by som ho spalil ak zije? pozeram ze moj ventilator sa bude tazko vyberat ak bude chyba v nom...vsade okolo neho idu nejake hadice. nemal by som to radcej zaniest do servisu?
astra g-combi-1,7DTi 16V 55kw r.2001

Odpovědět